Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humorzynka

tutaj jest miejsce dla ludzi z poczuciem humoru

Polecane posty

Gość humorzynka

W ten jakże pochmurny i brzydki wieczór poprawmy sobie wspólnie humor. Podzielmy się tym co nas śmieszy, czasem do tego stopnia, że wzbudza nasz żal. No dobra, koniec z tym wzruszającym wstępem :D Walcie prosto z mostu, tu nikt nas nie ogranicza ;) Kawały, zmyślone i prawdziwe historie. Byleby poprawić humor swój i innych :)

Gość humorzynka
mam okres i krew mnie zalewa na głowie

Gość ha ha ha ha ha
i myślisz, że w tej szarj rzeczywistości jaką jest polska znajdą się ludzie, którym będzie się chciało gadać o takich bzdurach ... naiwna...

Gość rumiany Boluś
bardzo sie dzos wkurzylem i nie do śmiechu mi. rano strasznie mnie mucha wkurzyla , ktora siadla sobie na świezo wysprzatanym trotuarze przez zaprzyjaznionego { od flaszki} dozorce. powoli mi przechodzi.

Gość humorzynka
dziękuję podszywaczom z podszyw :D jestście na prawde nie zastąpieni, ale macie specyficzne poczucie humoru... Dawajcie kochani :]

Gość vdd
ja bym powiedzila cos smiesznego, ale mi nie do smiechu

Gość humorzynka
z czasem minie rumiany Bolusiu, ale to boleć będzie przez całe życie. Zostanie ten ślad w psychice ... :P:P:P

Gość humorzynka
vdd powiedz co się stało? może Ci pomożemy obracając coś w żart i sprawiając, że spoglądając na to z innej strony będzie Ci lżej?

Gość ha ha ha ha ha
ale się tu bawicie... jest tak śmiesznie, że pękam, ze śmichu.. Ludzie ratunku :D

Gość humorzynka
ha ha ha ha ha wiedziałam, że to będzie wspaniały pomysł z tym topiciem. Wszyscy, którzy się wspaniale tutaj bawią ręce do góry ! i hip hip f l f l a a a a fala radości :D

Gość ncjkniks
moim zdaniem humorzynka jesteś całkiem śmieszna:D

Gość a jeśli lepiej być nie może

Gość a to ja
> > Do dziś pamiętam mój "pierwszy raz" z kondomem, mialem 16 lat albo cos > > około. > > Poszedlem do sklepu kupic paczke prezerwatyw. > > Za lada stala przepiekna kobieta, ktora najrawdopodobniej wiedziala, ze > nie > > mam doswiadczenia w "tych" kwestiach. > > Podala mi paczke i zapytala, czy wiem, jak tego uzywac. > > Szczerze odparlem: - nie. > > Tak wiec otworzyla paczke, wyjela jednego i rozwinela na kciuku, po > czym > > polecila sprawdzic, czy jest na miejscu i czy mocno sie trzyma. > > Najprawdopodobniej musialem wygladac na osobe, ktora nie do konca > zrozumiala > > to, co powiedziala, wiec rozejrzala sie po sklepie, podeszla do drzwi i > > zamknela je. Chwycila mnie za reke i wciagnela na zaplecze, gdzie zdjela > z > > siebie bluzke. Po chwili zdjela tez stanik. > > Spojrzala na mnie i zapytala: > > - Czy to cie podnieca? > > No coz, bylem tak zaskoczony tym wszystkim, ze tylko kiwnalem glowa. > > Wtedy powiedziala, ze czas nalozyc prezerwatywe. > > Kiedy ja nakladalem, ona zrzucila spodniczke, zdjela majteczki i > polozyla > > sie na stole. > > - No dawaj, powiedziala, nie mamy zbyt wiele czasu. > > Tak wiec polozylem sie na niej. To bylo cudowne, szkoda, ze nie > wytrzymalem > > zbyt dlugo... PUF, i bylo po sprawie... > > Spojrzala sie na mnie przerazona: "jestes pewien, ze nalozyles > > prezerwatywe?" > > Odpowiedzialem tylko > > - no pewnie, i podnioslem kciuk, by jej pokazac ... :-) > > > >

Gość humorzanka
zawsze może być lepiej. Trzeba tylko umieć na to spojrzeć z innej strony :) Mogłabym coś poradzić, ale nie wiem jakie macie problemy

Gość humorzanka
"a to ja " skąd to skopiowałeś :P? Ale ja nie powiedziałam, że tak nie można :D

Gość ncjkniks
zawsze możesz założyć jakiś nowy pomocny topik:D

Gość humorzanka
DZIĘki za pomysł. Już to robię :)

Gość a to ja
z mojej skrzynki mailowej :D ;p

Gość chyba nie ma
w polsce osoby, która nie oglądałby jakiegoś filmiku na www.smog.pl ;) czasem warto, czasem nie

Gość humorzanka
a słyszeliście już tą piosnkę sialalalalalalalala lajw is łondenrful, sialalalalalala lajw s osom... porażka... czyli coś co dprowaca mnie do śmiechu a potem... lepiej nie mowić