Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylusiaaa

cena Harmonetu w Poznaniu- Gdzie TANIO KUPIĆ????

Polecane posty

Gość sylusiaaa

kupuje Harmonet za 37 zl ale wiem ze neiktore z was kupuja go za 29 nawet! gdzie w Poznaniu mozna kupic tanio te pigulki???

Gość honeyyyee
dokladnie ci nie powiem ale ogolnie pigulki sa w miare tanie w "aptece wielkpolskiej",sa na roznych ulicach poszukaj w necie

Gość anoośka
Ja kupuję Harmonet właśnie w Aptece Wielkopolskiej za niecałe 32 zł. :)

Gość Anielka***
Ja znalazłam 3 sposoby na tańszy zakup tabletek: 1) W aptece \"Na osiedlu Czecha\" w budynku Biedronki jest po 29 z ogonkiem. 2) Można kupić Harmonet z importu równoległego. Przykładowo w aptece na Gwarnej - kosztuje też 29 zł ( identyczny skład tylko inne opakowanie- wynikające z konieczności przepakowywania leków w pudełka z polskimi oznaczeniami). Jak wyszukałam w internecie importowane tableki mogą kosztować nawet 22 zł - niestety nie wiem czy w Poznaniu są jakieś tańsze apteki, które prowadzą taką sprzedaż ??? Może ktoś się spotkał ? Pozwolenie na import ma nie tylko Harmonet ale np też Cilest ( dzięki konkurencyjnej cenie na naszym rynku też znacznie staniał) 3) Jest jeszcze opcja zamówienia tabletek w aptece internetowej https://www.ai.doz.pl/. Tam kosztują koło 30 zł. Nie trzeba wysyłać nigdzie recepty. Odbiera się leki przynosząc receptę do dodwolnej apteki \"Dbam o zdrowie\" ( których jest naprawdę sporo w Poznaniu). Mam nadzięję, że pomogłam :) Pozdrawiam

Gość karakajna
hej, ja kupuje za 22,50 co prawda w bydgoszczy w takiej sieci tanich aptek, wiec moze i w Poznaniu jest cos podobnego? takie tanie apteki?

Gość Anielka***
No to rzeczywiście super cena. A te tanie apteki mają jakąś nazwę, albo jakieś charakterystyczne logo ? Czy ta cena jest za harmonet produkowany w Polsce ? ( w oryginalnym niebieskim opakowaniu)

w pile w aptece pod zlotym lwem sa z importu za 23zł a polskie (w niebieskim opakowaniu) za 25zł

Gość majka106
witam mam do sprzedania 4 opakowania harmonet 20zł za op.. kupiłam sobie ale bede odstawiała. data waznosci jest do 02.12.2010r kontakt majka106@o2.pl

Gość dobra misia
to wyżej jest juz nieaktualne

Gość lilianex
/UWAga! najtanszy harmonet w Poznaniu jest w aptece studenckiej na ulicy piatkowskiej 94. kosztuje niecale 25 zl.wszystkie inne srodki antykoncepcyjne sa takze o kilkanascie zlotych tansze :)kupuje go o kilku lat tam i cena sie nie zmienia

Gość Dora24
Witam, Z reguły zawsze kupuje u Staniewskiego na wierzbięcicach, a jak nie mam czasu podskoczyć to przez stronę apteki.net. pozdrawiam

witam mam kilkanascie opakowan harmonet-u chce je sprzedac po 20 zł za opakowanie mail ssiemek@wp.pl lub telefon 883-042-146 plus koszty wysylki

Witam, sprzedam kilka listków Harmonetu. Kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam

Gość tez powtórzę
apteka wielkopolska

Ceny są zatrważające szczególnie, że udało mi się jakiś czas temu kupić tabletki Harmonet z równoległego importu pakowane po 3 listki za 58zł (czyli niecałe 20zł za opokawanie!!!!). Czy znacie apteki w Poznaniu, które mają również taką ofertę?