Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

Jak byście zareagowały

Polecane posty

2 lata związku ,nie ukladalo się ostatnio ,byly ciche dni a gdy się spotkalismy zeby się godzic On do mnie : że jak coś nie wyjdzie to On moze miec zajebistą laske ( dla niego ,blond włosy ,czarne oczy ) . A wiem ze był na imprezie 2 dni wcześniej ,wczoraj znowu była sprzeczka i On do mnie że jak się rozstaniemy to poszuka taką że mi GAŁY NA WIERZCH WYJDĄ ..... jestem po anoreksji ,on to wie i powiedzial mi że jestem gruba a ja idiotka się załamałam ..... jest mi przykro ale jak on moze mnie w ten sposób poniżac ?? Życ mi sie nie chce przez tego typa ...

Gość 11111111
uciekaj jak najdalej od niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość na co czekasz jeszcze
kopnij go w dupę bo on i tak predzej czy pozniej kopnie ciebie:(

Cameron - weź tego idiote olej, nie ma prawa tak do ciebie mówić. Główka do góry. Trymaj się cieplutko.

Gość 11111111
Ty też możesz mieć zajebistego faceta :)

Gość grzesiek27
ten koles to debil daj sobie z nim spokoj nie jest wart nawet grama Ciebie palant

glupia jestes kolezanko. skoro on moze sobie znalezc taka lale to niech sobie znajdzie i da Ci swiety spokoj. Ciebie stac na kogos lepszego niz on a jego ta lepsza blond z czarnymi oczami pewnie i tak bedzie jebac w rogi skoro poznali sie na imprezie. do milosci trzeba dwojga. jesli Ci mowi takie a nie inne rzeczy wychodzi na to, ze tylko Ty cos czujesz...nie warto byc w zwiazku w ktorym partner Cie poniza i jezdzi po psychice.

Niech sobie szuka tej super-laski. A Ty mu powiedz, że w takim razie zakoczysz ten związek szybciutko, bo skoro Ciebie równiez stać na zajebistego faceta, to nie chcesz marnować czasu na dupka.

Gość egrge
a to skunks! poznał twoje minione problemy, słaby punkt i uderzył tak żeby najbardziej zabolało to jakaś gra z jego strony, Cameron, nie wchodź w to, nie daj się zranić, bo on szuka jakiegoś sposobu żeby to zrobić (i powie cokolwiek, niezgodnego choćby z prawdą, by dać ci w kość) słyszałam też że niektórzy mężczyźni specjalnie wprowadzają swoje partnerki w kompleksy, żeby je uzależnić od siebie, może więc on boi się że odejdziesz i dlatego puszcza takie teksty tak czy siak, nie zasługuje na to by być w związku uczuciowym

Cameron, Ty może przeczytaj ze zrozumieniem to co napisałaś. Nie dziwiłabym sie, gdybyście mieli po 15-16 lat. Ale w tym wieku to trochę kretyńskie nie myśleć. Miejże dumy trochę, KOBIETO!!!

Gość anitka1
egrge ale to nie logiczne jak chce zatrzymac przy sobie?? za to ze ja dreczy psychicznie ona nie bedzie chciala odejsc ??ja gdybym byla tak dreczona czulabym zlosc i odraze