Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sony...

jak wyglada wasze malzenstwo po urodzenieu dziecka??

Polecane posty

Gość sony...

Jestem w 22 tyg ciazy i zastanawiam sie czy dziecko bardzo zmieni nasze malzenstwo Jak to bylo u was? dzidzius wzmocnil czy oslabil wasze wiezi?

Gość zaczelo sie pieklo
nie chce cie straszyc ale uswiadomic ci abys nie popelnila takich bledów jak ja jak urodzilam synka 10 m-cy temu nasze malzenstwo przeszlo kryzys i o malo nie skonczylo sie moim odejsciem, a wszystkiemu winni tesciowie i mój mąż ktory bardziej ufał swojej mamusi niz mnie tesciowa ciagel radzila co mamy zrobic, jak ubierac, kiedy do lekarza, a ja sie buntowalam ze to moje dziecko i ja wiem lepiej kiedy mam go karmic, jak mamy go kąpac, w co ubrac i kiedy do lekarza, nie mieszkalismy z nimi a ciągle byli obecni w naszym zyciu, zatruwali nasze zycie głownie telefonami, mąż oczywiscie byl po ich stronie, tlumaczyl mi zebym ich zrozumiala bo to ichpierwszy wnuk no i oni sie tak bardzo cieszą po 3 miesiacach powiedzialam DOSC albo ja albo twoi rodzice, znowu zaczely sie jego tlumaczenia ze oni chca dobrze, ze maja wiecej doswiadczenia a ja czulam sie zaszczuta, niepotrzebna i wpadalam w depresje w koncu nie wytrzymalam i poszlam na rozmowe z tesciami bez wiedzy meza, powiedzialam ze jezei nie chca byc przyczyną rozpadu naszego malzenstwa mają dac nam spokoj, nie potzerebuje ich rad, a jak bede potzrebowala to ich o to poprosze, ze maja nie buntowac meża przeciwko mnie i niech pozwolą nam zyc swoim zyciem, nie pomoglo, a bylo jeszcze gorzej bo sugerowali ze ja meza buntuje przeciwko nim, juz tracilam sily bo widzialam ze to walka z wiatrakami, w koncu powiedzialam mezowi ze odchodze, ze slub bralam z nim a nie z jego rodzicami, spakowalam siebie i dziecko i pojechalam do rodziców dając mu czas na przemyslenia, przyjechal po nas po dwoch dniach, zrozumial jak sie czulam i przeprosil, na szczescie w pore zrozumial, a dzisiejsze kontakty z tesciamy sa bardzo chlodne, ja tam jezdze bardzo rzadko, dziecka z nimi nei zostawiam, oni przyjezdzają od wielkiego dzwonu, ale w koncu mamy swiety spokój, siebie i nasze kochane malenstwo:)

Gość sloneczko....
Wspolczuje ze musialas przez to wszystko przejsc ale ciesze sie ze wszystko sie ulozylo W koncu to wasze zycie oni przez swoje przeszli i niech dadza innym zyc po swojemu Ja mieszkam z tesciami jak do tej pory do niczego sie nie wtracali i mam nadzieje ze tak zostanie:-) pozdrawiam pa pa