Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skonczonykretyn

Zakochalem sie w nastolatce

Polecane posty

do uwiąd starczy \"rozumię\" - a ty frajerze co, półkretyn??? Mordę bym ci obił, cioto jebana...

Tam to ci mogę wsadzić prącie twojego ojca i zakręcić kilka razy jego tułowiem....

Sorry za moje wypowiedzi, ale matka gwalciła mnie w dzieciństwie wałkiem do ciasta, stąd te odchyły od normy - czasami tak mam, przepraszam Was wszystkich.

ostatnio poznalam pare ona 17 on 30 nikt nie robil zadnych uwag troche tylko zdziwienie ludzie zyjemy w XXI wieku. Sama mialam 14 lat i wiem czego taka dziewczyna oczekuje bezpieczenstwa. Teraz jestem w zwiazku z 5 lat starszym chlopakiem dodam ze mam 18 lat. Jezeli chcecie byc razem to mozecie sprobowac jak nie wyjdzie to oboje sie przekonacie ze to jednak za duza roznica wieku-a kto zreszta wie? PROBUJCIE

Gość kimtaa
a czy ona jest atrakcyjna fizycznie?to znaczy wyglada jak kobieta ?w tym wieku to raczej nie ma biustu jeszcze ani cipki dobrze obrosnietej..tak mysle ..

Gość kimtaa przestań
znam czternastolatki, o których marzą faceci... Mają wszystko tam gdzie trzeba...

A ja Ci radze utrzymywać te znajomość, do inicjacji seksualnej musiscie poczekac z 2 lata, najlepiej, jak ona będzie w ogole do tego psychicznie przygotowana, ale nie wczesniej niz 2 lata ( sama mialam 15 lat :P ). Nie widze żadnych przeciwskazan i wcale nie jesteś skonczonym kretynem, ze zadajesz sie z mlodsza dziewczyna. Kobiety sa bardziej rozwiniete psychicznie od mezczyzn, jeśli jesteście przyjaciolmi i sie sobie podobacie, to badzcie nimi nadal, tylko musisz sie wstrzymac z tym jednym :P (czyt. seks). Nie sluchaj innych, Twoje szczeście jest najważniejsze dla Ciebie i żyjesz tak, by było Ci dobrze. Jesli jest Ci dobrze, to nie kombinuj nic, żyjcie nadal w przyjaźni i możecie być para, ona będzie Cie bardziej poznawala przez te wszystkie lata, a Ty bedziesz jej towarzyszył w wieku dojrzewania, wiele jej nauczysz, pokocha Cie bardziej...tak mi sie wydaje, ale myśle, że wiek nie przeszkadza w przyjaźni, a za kilka lat możecie stanowić piekna pare. Moj chlopak jest ode mnie o 8 lat starszy. Jesteśmy ze soba już 5 lat. Mieszkamy od siebie niedaleko i wcześniej sie w ogole nie znaliśmy, bo jak ja siedzialam w piaskownicy, to on już z kolegami piwo pił i chodził na dyskoteki :P. U mnie w klatce mieszka znów troszke patalogiczna rodzina, bo dziewczyna ma 15 lat, a chlopak 30, tego to już nie popieram, ponieważ oni sypiaja ze soba :O - obrzydliwe, no ale cóż...jej matka na to zezwala Także, chlopcze, dobrze Ci radze, jeśli ja bardzo lubisz, jest Twoja przyjaciólka, to nie komplikój tego i nie odgradzaj sie od szcześcia. Nie zrywaj z nia kontaktu. Milość jest ważna w życiu.

Gość Zielony długopis
Chcesz ją posiąść ?

Gość kimtaa przestań
Może "pociąć"???... :).

Gość ja raz pilam
napewno nie ma obrosnietej dziurki jeszcze bo mi dopiero obrosła w wieku 16 lat całkiem...powaga!

Nie doczytali twojego wpisu z poprzedniej strony, mimo wszystko piątka za temat. Pozdrawiam.

Gość palaczkaa
a ja Ci odpowiem z punktu widzenia nastolatki. Jak miałam 14 lat byłam z 21 letnim gościem, który okazał się idiotą, bo na każdym kroku udowadniał mi swoją wyższość :( jaki to on bardziej doświadczony i dojrzalszy :P jednocześnie mój brak doświadczenia i niedojrzałość nie powstrzymywały go przed namawianiem mnie na seks (miałam 14 lat!). Nie mogłam mieć swojego zdania na żaden temat, bo ZAWSZE on miał rację. Olałam typa po dwóch miesiącach :P Kiedy miałam 15 poznałam 23latka, z którym dogadywałam się jak z nikim innym. Mieliśmy wspólne zainteresowania i podobne poglądy na pewne sprawy. Traktował mnie jak równą sobie i do niczego nie namawiał. Kiedy uznałam, że już odpowiednia pora przyszedł czas i na seks :P Jesteśmy ze sobą 4 lata :)

Hm..wiec to ściema była? :) Hehe, no dobre, a ja sie tak ścierałam. Mimo wszystko, jakby taka sytuacja sie wydarzyła, to ktoś może sobie poczytać opinie na ten temat :) hehe, no, cieżko jest mnie wrobić :P, ale dobre ;)

Gość lipidia
ja mam 15 lat i jestem od roku z facetem ,który ma 22 i wszystko jest ok:)

Gość hahahahahahahaha