Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skonczonykretyn

Zakochalem sie w nastolatce

Polecane posty

Badz z nią , nie namawiaj jej na sex, jak bedzie gotowa to da Ci znac:) Mój chlopak nigdy mnie nie namawiał, po roku zdecydowalismy sie na to oboje i do teraz jestesmy switną parą.

Gość Gosiaczek...
Wiesz moze warto odczekac z rok lub dwa... Ona moze sobie myslec ze jestes znia tyko dlatego ze chcesz ja zaliczy... Przepraszam za takie krytykowanie... Sama spotykam sie ze starszym kolesiem

Gość adversarius tuus
no cóz chlopie przechlapne.Spac z nią nie mozesz,bo Ci prokurator na łez wejdzie,jako przyjaciele,tez zyc nie mozecie,bo Ty jako zdrowy 21 latek,na pewno chcesz miec normalne zycie seksulane,a zanim Twoj gołąbek bedzie pełnoletni,bedziesz mial tyle dup za sobą,ze chyba związek nie będzie mial sensu..... Zostaw to dziecko. Za pare lat jak Ci nie przejdzie,spróbuj z Nią ponownie.......... ps.swoją drogą-o czym rozmawia 21 latek z 14 latką he? Ona jest tak dojrzała,czy Ty tak niedojrzały?

Gość ja proponuję tak
Zastanów się chłopie! Jak 14-latka moze być dojrzałą osobą ?! Sam chyba nie wierzysz w to co mówisz. Chyba za bardzo patrzysz na fizyczność tej dziewczyny. Jesli to jest dla Ciebie wyznacznikiem dojrzałości no to świadczy tylko o Tobie że sam jesteś niedorzały.

Gość wiesz ze za to
tak Gosiaczku, ze starszym ok, ale chyba nie mialas 14 lat? umieram:D

Gość wiesz ze za to
adversarius--> chyba to drugie;)

Gość wiesz ze za to
aha no to druga gim, sorry;)

Gość wiesz ze za to
czy Ty masz problem ze znalezieniem normalnej, pelnoletniej dziewczyny?

Ja pier...... ide stad bo prawie sami idioci tu wchodzą. Pozdro dla założyciele tematu....zrobisz jak Ci serce podyktuje i nie słuchaj nikogo.

Gość wiesz ze za to
nie no pewnie kretyni!:o:o ruchaj ja ile wlezie, pozdrawiam, ide zapalic z tego wszystkiego

Kur..ja tez ide zapalic... dziewczyna moze uprawiac sex od 15 roku i zycia a chłopak od 16 W SWIETLE PRAWA!!!!!!!!!!!!!!! WIEC ,JAK POCZEKA ROK TO ZADEN PROKURATOR MU NIE GROZI!!!!!!!!!

O boy, ludzie, ale wy macie gadane... Słuchaj Ty mnie. Po co masz zrwyać znajomość? POmyśl tak... Ona jest teraz w wieku mocnego rozwoju umysłowego. Bądź z nią, staraj się nakierować na rzeczy wartościowe, niech nie zaprząta sobie główki głupotami... Bądź z nią i szanuj ją. W ten sposób nauczy się szacunku dla Ciebie. Bądź jej przewodnikiem w świecie dorosłych - ona jest zagubioną, małą dziewczynką. Ochraniaj ją. to może obficie zaowocować w mocne, głębokie i stałe uczucie. Nie takie na 4 czy 5 lat, lecz na całe życie. Ja poznałam mojego męża, kiedy miałam 16. On miał 22 lata. Różnica podobna... I jesteśmy najszczęśliwszym małżeństwem pod słońcem :) zapraszam na www.mloda-zonka.blog.onet.pl

Gość jupiter
pelnoletnich ?? to musialy byc starsze badz z twojego wieku zastanwiam sie o czym ty z nia mozesz rozmwiac chyba tylko o szkole i ciuchach to jeszcze dziecko i glupotki w glowie a nie jestes juz nastolatkiem poszukaj kogos w swoim wieku bo jej jeszcze 1000 razy sie odmieni zobaczysz

jasne, że nie jest... Ludzie mówię o nastolatkach, bo myślą o nich w kategoriach \"jaki ja byłem, jak miałem 14 lat?\" a kobietki szybciej dojrzewają. A niektóre naprawde mają sporo w głowach, czego nie widać, patrząc na ogół...

oni nie rozumią... Bo sami myślą tylko o seksie. Ale ja Cię rozumiem doskonale

Gość Gosiaczek...
Prośba do zalozyciela topiku... Nie przejmuj sie nimi... rob jak uwazasz... Wkoncu to twoje zycie... Oni nie maja prawa sie w nie wtracac... Jak zauwazyles nie wszystko musi sie obracac w kierunku seksu... itp...

słuchaj, uwiąd starczy... jeśli ty cierpisz na to, to nei znaczy, że wszyscy faceci dookoła też :) A jak się patrzy na kobietę tylko w kategoriach seksu, to się idzie do burdelu... Bo tam rpzynajmniej doświadczone są. żal mi Ciebie

Gość up up2
wiesz ja znam pare maaj teraz on 28 ona 21 lat za 2 miechy biora slub. znjaja sie 7 lat :) walcz moze sie uda jak im