Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pobre diabla

ilu z was studiuje dwa kierunki i jakie?

Polecane posty

jak sobie dajecie rade? nie jestescie przemeczeni?a gdy przyjdzie czas na egzaminy?...podziwam i chce sama miec taki zapal jak wy...teraz mecze jezyki ,ale po studiach wiadomo ze chce pociagnac podyplomowe,pozniej chce uderzyc do hr,ale myslalam tez o wejsciu wczesniej w te kolko graniaste i zrobic kurs od cipd,na ostatnim roku. piszcie jak sobie radzicie,zapraszam

Gość 1111111111111
chyba Ci co studiuja dwa kierunki nie maja czasu na forum:-( duzo obowiazków...mam koleżankę studiuje i dziennie i czaocznie ciezko jest! druga studiowała od pierwszego roku 2 kierunki na dziennych nie dała rady na jednym wzieła urlop dziekanski... i juz nie wróciła teraz studiuje tylko jeden.

Gość maja maja
jak juz skonczą, trafią do internisty i p[scyhologa, bo rganizm nie wytrzyma pracy i 2 kierunkow powodzenia zyczę🖐️

Gość paula54
ja studiuje dwa Właśnie skończyłam licencjat z handlu zagranicznego na Uł i od pażdziernika bede go uzupełniać ekonomią Jednoczesnie studiuje zarządzanie i marketing na politechnice. Nie jest mi jakos szczególnie ciężko. Choc potrzeba dobrej organizacji czasu i pracy. Normalne jest to że czasem trzeba siedziec po 12 godzin na zajęciach. W sesji też może być ciężko, ja jednego dnia mialam 3 egzaminy i w 30 minutowej przerwie musialam przejechać poł miasta. Ale nie jest jakos strasznie. Ja znajduje czas na dodatkowy jezyk, spotkania ze znajomymi i imprezy :> Na obu kierunkach nie mam problemow z zaliczaniem i moje srednie wynoszą: 4,5 i 4,43 Jak się chce, to wszystko można

Gość maja maja
nie wszystko mozna: jak studiujesz dziennie filologię a weekendy za swoje zarobione pieniądze kierunek ekonomiczny to w koncu nie wyrobisz studiowalam rano, popoludnii praca weekendy druga szkola-zawalilam kondycyjnie; potem dorobilam podyplomowo ekonomię pracując na 2etaty - historia prawie się powtórzyla, nie zmarnowalam 2ej szansy, ale musialama potem zwolnic na dlugo i odpuścić, bo tez bylam "wypalona"

Gość dem
co innego dwa łatwe kierunki a co innego 2 trudne. Jak sie jest na jednym ciezkim to drugiego juz nie da rady wziąść.

Gość paździochowa
ja studiowałam architekturę i muszę powiedzieć , że - poza ostatnim rokiem - nie dałabym rady ciągnąć drugiego kierunku równolegle. No chyba że obydwa bym potraktowała na odwałkę

Gość ja studiuję
teologię na UKS i seksuologię na AM. Idzie mi dobrze, tylko musze uważać żeby zakresow materialu przy egzaminach nie pomylić.

ja studiuję 2 kierunki, ale trochę osób mnie tu zna więc więcej nie powiem... jeden na dziennych... drugi na zaocznych... do szkoły chodze 7 dni w tygodniu... / na każdym kierunku średnia 5.0 żeby była jasnosć/ w tym roku ide jeszcze do muzycznej 3 szkoły jednoczesnie !!!! jest tu ktoś lepszy ode mnie ????????????????????????????????