Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka...

Opisy na gg

Polecane posty

Gość ja zawsze mam ktorys z tych
:D:D:D:D:D No wlasnie wiec ja tak na zmiane raz to raz tamto ;)

no cóz... wszyscy szczęsliwi byc nie mogą a póki ja jestem nie zamierzam sie z tym kryc;D z resztą jak cie ,,wkurwiają \" opisy to zalóż topik i zgromadź sobie tam sojuszników dla przypomnienia temat tego jest inny:O

Ja to bym napisala a terooooo -male czarne serduszko ;)

Gość hm...tak sie zastanwiam
temat to opisy na gg...to siue wypowiadam na temat opisów na gg

* Kochać go czy nie?Ale po co jeśli tak i czemu jeśli nie? * Bo Z Toba jest jak w zimny listopadowy dzien przy kominku... * Szukam ciepłego faceta na zime bo chłodne wieczory się zaczynają :P

Moja siostra ma zawsze ten-Kocham deszcz tylko on na mnie leci :P I to kuzwa prawda . Stara dupa :P

tylko Ciebie moge kochac, tak do konca, jak kocha sie tylko raz.. chce ciagle marzyc,chce ciagle snic, lecz najbardziej przy tobie byc!! cokolwiek sie stanie, me serce na zawsze przy tobie zotanie Wszystkie skarby świata przy Tobie tracą swą wartość!!! -==SeRcE MoJe KocHa TwOjE==- Muuuuaaah!! :*

* GRuNT - To PoZyTyWnE MySleNiE :] * Na HaWaJaCh - W PoGoNi Za RoZuMeM :) * Moja miłośc to ... słodka chwila Dr.Oetkera (czyt.etkera)

pękam ze śmiechu HAHAHAHA

Gość paździochowa
najbardziej mnie rozwalają te wielokropki po tych wielce życiowych i refleksyjnych sentencjach; ja też mam faceta , ale nie wali mi na pałę , żeby wypisywać takie bzdury - to taki sam szajs jak wypisywanie tesktów na przystankach autobusowych ("anka ty chuju" albo "kocham marka ministranta") moja kuzynka ma takie opisy często - cośw rodzaju "tylko ty i nikt inny" albo "jak jest źle , to juz może być tylko lepiej" , a przepraszam , jeszcze raz : "tylko ty i nikt inny........ " albo "jak jest źle , to juz może być tylko lepiej...................." , ale jak się z nia gada , to tam żadna głębsza myśl w czasie rozmowy nie wyjdzie - to tylko słowa , słowa , słowa , stek bzdur

pażdzichowa jak dobrze że nie tylko ja mam takie zdanie... Ogolnie każda pusta lala ktora ma niewiele do powiedzenia walnie sobie opis i mysli że swieci wnikliwym umysłem i dobrym serduchem..eh eh Aha no bawią mnie te wasze opisy oj bardzo bardzo ;D

może dlatego że poto są topicy żeby na nie wchodzic i sie wypowiadać...hm...tak mysle że dlatego tu zajrzałysmy

słucham?

To se nastolatka taki opis walnij hehehehehe

No jestem zajebista. Przeciez po to dajecie opisy żeby ktoś o was sobie coś pomyślał. Je\dnym opisme chcecie zeby mysleli ze jestescie zakochane, drugim ze jestescie szczesliwe, trzecim ze smutne. Po to piszecie o stanie swoich uczuc zeby ktos o was to wiedziel. Ja z kazdego ipsu wyczytuje "pusta lala" niach niach niach

hahahaha

BRZYDKO MOWIĄC: lata mi to kolo dupy i wklejam dlaej: :) : ludzie nie wiedzą kiedy są szczęśliwi... wiedza kiedy byli... Po Niebie do Ciebie :-)))))) Kocham tego jedynego i niemoge żyć bez niego...;* K...O...C...H...A...M...C...I...Epłe naleśniki!!zrobisz mi kiedys??

Kolo dupy? Ci to ? A co facet na to ? Ten umilowany z opisow?

Po Niebie do Ciebie...dobre :D OJAAA...szkoda Nastolatko że nie mam Ciebie na liuscie bo byla by to dla mnie intelektualna uczta kazdego dnia czytac i głeboko analizowac tTwoje opisy :)

hmmm ...Przejdzie im to po 3 latach malzenstwa ;) Potem bedzie opis "Wyszlam za maz 😭 jak mam wrocic?!?!?!Pomocy"

Gość czy zna sie ktos moze
Nastolatka masz tak beznadziejne opisy ze dawno takich nie czytalam :D Masz 12 lat? :O