Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika I Piękna

czemu brzydkie chłopaki podrywaja ładne laski?

Polecane posty

Gość Monika I Piękna

nie moge tego pojąc,czemu te paskudy to robia.Wyglądaja jak potwory,a pewne siebie są jak niewiadomo co.Taki brzydal powinnien zrozumiec ze dla niego istnieja tylko brzydkie dziewczyny.

Gość hahahahahha ...
popieram kolezanka- sliczna , mial faceta wygladal jakbym mial - za przeproszeniem zespol Downa i takj ja sku***l zdradzil

Gość bezczelni bzykają ładne laski
a później je rzucają dla tych zwyczajnych:O

Gość ej piękna
faceci nie podrywaja pięknych tylko głupie, bo są łatwiejsze :D

Gość VVVvvvvvv
Pracowałam przez jakiś czas w USC i w tym czasie zaobserwowałam pewną zależność wśród par, które przychodziły zamawiać śluby. Mianowicie jeśli ładan dziewczyna to brzydki chłopak, i odwrotnie - ładny chłopak brzydka dziewczyna. Panie pracujące tam dłużej potwierdziły moje obserwacje. Widocznie coś w tym jest że przeciwieństwa się przyciągają.

Gość Monika I Piękna
Czekam aż mnie Brad Pitt poderwie ? Jak myślicie ile to jeszcze potrwa ?

Gość czy zna sie ktos moze
To kto jest brzydki w moim zwiazku :O

Gość VVVvvvvvv
Z Angeliną to on długo nie wytrzyma. Także możesz być następna.

hmm ja tam brzydka nie jestem,dosc ciekawie starams ie ubierac itd...i zauwazylam,ze najgosze ciamajdy sie za mną ogladają...po prostu paszczury jakich malo,zalosnie ubrane wygladajace i do tego nieuki,nieudaczniki,typowe ofermy i niezdary przez swoj durny charakter nielubiane przez nikogo..... czasem jakw idze tych adoratorow to qrwicy dostaje...:O

Gość Monika I Piękna
podszywami sie nie przejmuje Wkurza mnie to jak jakas niedorajda zaprasza mnie na kawę bądz do pubu na piwo.Mam swoje wymagania i nie mam ochoty spędzac czasu z jakims pryszczatym brzydalem.

Gość gównażeria z was jeszcze
:P za parę lat bedziecie sobie w brode pluć, jak moja koleżanka, która smiała sie z urody mojego chłopaka. Ja jestem szczęsliwa w małżeństwie, finansowo jest wręcz świetnie a ona ze swoim przystojnym meżem do mopsu zagladają :P Poza tym facet z wiekiem bardzo przystojnieje, mojego męza każda baba kokietuje, nawet w mojej obecności :)

Gość pytanie dodatkowe
ile taki brzydal ma miec na koncie, żeby wyprzystojniał w oczach takiej idiotki jak Monika I Piekna?

Gość Monika I Piękna
Idiotka to nazywaj siebie,kazdy moze miec swoje zdanie.A co do kasy to niekazdy mój chłopak był bogaty,większosc byla nawet biedna

brzydota...przestaje mniec znaczenie z wiekiem...i zaden portfel tu raczej nie pomoze....choć.... ;))) ja zmadzałam po czasie....ale nie załuje...bzydali...z którymo czesto umawiałam się z litości...a to też głupota... i bądź tu mądrym ;)

Gość dlatego była
:D:D:D

Gość Monika I Piękna
Piję siki od matki Weroniki

Gość Monika I Piękna
własnie jeden brzydal zaprosil mnie na randke,pójde ale tylko dlatego bo nie chce byc niemiła.W dodatku mamy wspolnych znajomych i napewno bedziemy sie spotykac na róznych imprezach,wiec nie chce sobie narobic wrogów:)

tez bylam z takim jednym brzydalem...ale to bylo dawno....i jakby nie bylo..okazalo sie ze ona nie jest tylko ze mna..hehe teraz sie z tego smieje..a zreszta wtedy tez bo mi i tak nie zalezalo...ale jakby to dluzej trwalo to moze bym sie zaangazowala...a on co taka cholra z niego....a twarz mial jak papier scierny,heh

Gość vale tudo
Furious widocznie masz za wysoką poprzeczke, i widocznie masz szanse tylko na takich.... Mnie zastanawia dlaczego dziewczyna myśli , że jak się ładnie ubierze to zaraz przystojniacy się będą zalecać?

A bierzcie se tych przystojniaczków. Przynajmniej dla normalnych ladnych i inteligentnych dziewczyn zostaną normalni, fajni i mądrzy faceci a nie lalusiowate pustaki :D Autorko - gratuluję pewności siebie. A przy okazji lustro to w domu masz, bo może wcale nie jesteś taka piękna jak ci się wydaje :D

Gość Monika I Piękna
jestem ładna ,a ten nick to taka odnośnia do Karola XIXGustawa,ktory zakładał podobne topiki

Gość Zielony długopis
Czyli takiego samego prowokatora

Gość THC
To ciekawe ze brzydkie chłopaki podrywają ładne laski, tacy ludzie mają przewaznie niską samoocenę i nie podejmują zadnych działań tego typu, gdyz wiedzą ze to i tak nie ma sensu. Tak jest przynajmniej w moim przypadku. Więc takie generalizowanie nie jest potrzebne.

Gość osły polonistyczne
brzydcy chłopacy nie chłopaki Ach Monika Monika;P

Gość kocha go
A ja mam wręcz odwrotnie. Moim zdaniem w naszym związku to on jest z rodzaju tych spektakularnych, bardzo przystojnych... na początku miałam kompleksy, mimo, że nie uważam się za brzydką. Ludzie dobierają się nie tylko na podstawie wyglądu. Co innego się liczy.

do autorki! a ja sie z Toba zgadzam, dlaczego piekna i wartosciowa dziewczyna nie mzoe byc z pieknym facetem.Osoby z natury atrakcyjne sa b.wyczulone na piekno, dbaja o nie i dlatego piekna dziewczyna powinna miec partnera, na ktorego bedzie patrzec z przyjemnoscia! i NIKT nie mowi tu o pieniadzach, przynajmniej nie JA! wazne by facet byl wartosciowy, zaradny, zadabany i przystojny.Dlaczego mam sie lakomic na 1 lepszego dobrego chlopca..zamiast poczekac na atrakcyjnego faceta,do ktorego bedzie mnie ciagnac....a nie ,ze bede snic pozniej o jakims pieknisiu i litowac sie nad brzydalem, z ktorym sie zwiazalam..lepiej poczekac na takiego, z ktorym bedzie sie w pelni szczesliwą!

Gość no idiotki no
Można być w pełni szczęśliwą z brzydalem !

tzn.? zachowuje sie normalnie,jestem lubiana w swym towarzystwie choc niesmiala.dowcipna...nie ogladam sie za facetami bo mam troche inną HIERARCHIE wartosci:> nie wiem moze dlatego,ze mam wade wymowy, lecą na mnie same ciamajdy........:> zresztą mam to gdzies.......