Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cassidis

Wszystkie ciężarne które mnie otaczaja są ..głupiutkie

Polecane posty

Gość Cassidis

Nie wiem czy to jakieś zrządzenie czy jak ale naprawdę tak jest. Wszystkie ciężarne jakie znam są starsznie infantylne, głupiutkie i przewrażliwione. Strasznie mnie to do nich zniechęca i liczę że każda nastepna w końcu będzie normalna a tu potwierdza resztę.

Gość Cassidis
Nie - obraam się w towarzystwie ludzi między 25-35 rokiem życia moja droga

Gość Cassidis
Nie potrafia gadać o niczym innym i ich zdaniem nawet większy powiew wiatru może zaszkodzić ich ciązy, jakieś głupie zabobony - jak jedna miała urodziny kupiłam jej srebrny, liczny naszyjnik o którym zawsze marzyła (przed ciążą) to się ze mną pokłóciła że jestem bezczelna - w sumie nie wiem do tej pory czemu.

Gość tak już jest
Cassidis, bo kupiłaś jej łańcuszek a nie coś dla dziecka. Niektóre kobiety już takie są, ciećkają się ze swoim brzuszkiem, niewinne dziecko nazywają fasolindą, a same najchętniej obwieściłyby całemu światu, że są błogosławione.

Gość Cassidis
ale ona była w drugimmiesiącu to jak miałam kupować dla dziecka??? Sama zrobiła wieeeeelką awanture swojej mamie jak kupiła wózek dla dziecka jak tylko dowiedziała się o ciązy - a awantura niewiadomo o co.

Gość antyrodzinna
a moze o te slynna pepowine chodzilo? pewnie pomyslala, ze dajesz jej lancuszek zeby jej dzieciaka zakatrupic (przed chwila przeczytalam ze w ciazy nie mozna nosic lancuszkow bo sie dziecko owinie pepowina) :P

Gość Cassidis
W życiu o czymś takim nie słyszałam. Co zabzdury Boże. Antyrodzinna w sumie dziękuję za uświadomienie - teraz przynajmnije wiem o co się obraziła - szkoda mi słów.

to ze któś (ciężarna) myśli tylko o dziecku nie oznacza zaraz że jest głupia. Po prostu chce się cieszyć przeżywaniem tych 9-ciu m-cy które podobno szybko mijają, pozatym \"burzą się hormony\" i trzeba mieć \"trochę \" wyrozumiałości!!! A poza tym nie należy uogólniać -zdarzają sie i takie ciężarne które pracują a w pracy trzeba przecież myśleć tez o innych sprawach -nie tylko o dziecku! Najwyraźniej daje im to duuużo radości......jak sie podzielą swoim szczęściem z kimś innym....czy to tak trudno zrozumieć a to ze są \"przewrażliwione\" -to pewno instynkt macieżyński :) to tyle w tym temacie :)

Gość Cassidis
no ale bez przesady - stoję z taką jedną na przystanku - normalnie rozmawiamy a tu nagle ona dostaje palpitacji bo zawiał wiatr i ona poroni. Albo inna lezy całymi dniami bo wmówiła sobie ze jak nie to poroni. Polecałam jej wizyte u lekarza ale ona wie swoje i nie potrzebuje lekarza chore chore...

Gość tak mi się wydaję
tak mi się wydaję "pani net-ar" ze ty CHĘTNIE bywasz na tych topikach o cieżarnych, czyżbyś chciałś je "rozgryść'!? Pewnie twarde z nich sztuki!!! wiec zdobywasz doświadczenie aby je później GNĘBIĆ na rozmowie np. o pracę. To ze uważasz że są "chore na ciąże' świadzcy ze ty jesteś "CHORA NA CIĘŻARNE!!!" Przemyśl to .....