Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hilda22

milvane

Polecane posty

Gość hilda22

hej,wczoraj dostałam receptę od ginekologa na Milvane.Powiedział,że to może pomóc na moje obniżone po innych tabletkach libido.Czy któraś z Was to brała,jak się czułyście po nich, jak libido?

Gość hilda22
może jednak coś wiecie,please.

Gość hilda22
dziewczyny,proszę napiszcie jeśli coś wiecie na ten temat.Chodzi mi głównie o wpływ tych tabletek na libido.

Gość Murphy
powinno być lepiej, bo to środek trójfazowy

Gość aicha18
z libido nigdy nie miałam problemu, brałam Milvane i większych zmian z tym nie było. Fakt faktem, że wpadłam w psychicznego dołka i z niecierpliwością czekałam na ostatnią tabletkę z opakowania:/

Gość hilda22
ja właśnie wszędzie czytam że powinno być lepiej,bo są trójfazowe,ale nie wiem jak to wygląda w praktyce.

Gość karolcia26
podnoszę temat bo właśnie je zaczęłam brać i sama jestem ciekawa jak działają na libido.Piszta jak coś wieta.

Gość karolcia26
nie wierzę że żadna z Was nie bierze Milvane.Ginekolog mi mówił ,że są teraz bardzo popularne,a tu cisza.Proszę dziewczyny,wypowiedzcie się,od tego mamy to forum.Ja już nie wiem czy ginekologom można wierzyć,czy nie są opłacani czy inaczej nagradzani przez firmy farmaceutyczne.Natomiast wierzę,że na tym forum mogę się dowiedzieć prawdy.proszę piszcie jeśli coś wiecie.Pozdrawiam

Gość mikroskopek
Hej, biore Milvane od prawie 2 lat i jestem zachwycona. Poprzednio brałam Harmonet, Cilest i Femoden, ale były różne jazdy i mój prganizm najlepiej toleruje tabsy trójfazowe. Libido jak najbardziej ok cera zuper, waga nie przybywa, okres bezbolesny. To chyba tyle.. pozdrawiam wszystkie "milvanowiczki 🌼