Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam pytanko

co wy na to??

Polecane posty

Gość takie tam pytanko

kiedys cos miedzy nami bylo a scislej mowiac niedawno krecilismy ze soba ale on narazi chce byc sam choc nie wyklucza ze w przyszlosci moze cos... ograniczylam kontakt bo i tak za duzo powiedzialam mu o tym co czuje on jets teraz na wczasach teraz po kilku dniach pobytu tam napisal do mnie niby nic a jednak napisal ale zastanawia mnie ze napisal ze wlasni pije ... hmmm moze to dziwne ale pijac mysli o mnie to ma sens co mi sie wydaje jak myslicie??

Gość Bodrum
Mysle ze ma ...

Gość takie tam pytanko
ale serio jak myslicie czy jak fact jest pijany a mysli o dziewczynie i p[isze o niej tz ze jakos szczegolnie o niej mysli/ ja traktuje??

Gość takie tam pytanko
no prosze!!

Gość fffffffffgggg
Jak pije to czasami ma ochotę na seks i takie myśli, no to dźwoni do pierwszej dupy u której ma jakieś szanse aby przygotować grunt pod atak.

Gość takie tam pytanko
on nie z tych ze zalezy mu na sexie ze mna!! jakby tego chcial juz by mial!! on chce powaznego zwiazku ale do tej pory nie umial bo sie wczesniej zawodzil na nich tylkoe1! nie wierze ze nagle stwierdzil ze chce ze mna byc ale po co pisze fakt powiedzialam mu ze mozemy sie dalej przyjaznic ale ja dalej mam nadzieje:(

jak facet sobie wypije to sie rozluznia i robi rzeczy na ktore normalnie nie ma odwagi-dotyczy to czesto kontaktu z dziewczynai-po pijaku budzi sie podswiadomosc-skoro mysli o tobie jak sobie wypije to znaczy ze normalnie tez mysli tlyko moze boi sie tego:P