Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciaa

czy podobają się wam trovhe grubsze dzieczyny???

Polecane posty

Gość gość
Łosiem lat temu, łolaboga! Żeby podsumować : Ostatnio dużo jest tematów o tzw. 'tłustych lochach", gdzie kobiety i faceci krytykują kobiety za małe i średnie odchylenia wagi. Powiem tak : ilość broniących owych kobiet lub chcących przynajmniej próbować z nimi seksu jest dość podbudowywująca, jeśli uważasz, że w jakiejś części ciała natura czy styl życia za dużo ci dorzuciły.

Gość gość
Jak ktoś zakłada nowy, natychmiast czyta, że ma nie zaśmiecać forum, tylko poszukać starego :O

Gość gość
gość 17.41 ja bym Cię chciał

Gość gość
Wstawiajcie zdjęcia sylwetek, to trudno odpowiedzieć czy grubsza dziewczyna może się podobać nie widząc jej na oczy, bo ludzie mają różne proporcje.

Gość gość
Ja marzę o tym, żeby patrzeć jak dziewczyna z szerokimi biodrami, sporym tyłkiem i udami pomału i nieubłaganie je obniża na moją twarz lub krocze >.> A to mimo tego, że jestem bardziej za piersiami niż za tyłkami <.

Gość gość
Dnia 20.10.2014 o 22:08, Gość gość napisał:

Ja marzę o tym, żeby patrzeć jak dziewczyna z szerokimi biodrami, sporym tyłkiem i udami pomału i nieubłaganie je obniża na moją twarz lub krocze >.> A to mimo tego, że jestem bardziej za piersiami niż za tyłkami <.

ja tez

Dnia 20.10.2014 o 22:08, Gość gość napisał:

to pierwsze nazywa się facesitting. Szczupłe też to fajnie robią ...