moniak 0 Napisano Sierpień 31, 2006 zmieniam teraz tabletki i te ktore dotychczas brałam mają 0,15 Levonorgestrelum a te które bede brać od jutra mają 0,15 Desogestrelum.. czym to się kurcze różni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19tkaaa Napisano Sierpień 31, 2006 hormonami ..niektore sa słabsze tabletki tzn mniej hormonow sa zdrowsze dla organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 31, 2006 no tak ale... zmieniam z takich które mają 0,03 estrogenu na takie które mają go 0,02 no i ponieważ to bardzo mała różnica to stwierdziałam ze moge sie juz spokojnie kochac ale... to drugie to progesteron oba mają 0,15 ale na opakowaniach występują dwie różne nazwy.. ale to są te same hormony? znaczy oba to progesteron czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19tkaaa Napisano Sierpień 31, 2006 napewno tak .. zeby było smieszniej to ja nie mam tego zadnego składniku tylko 0,15 lewonorgestrelu 0,03 mg etinylestradiolu widocznie kazde tabletki maja inne składniki/nazwy a tak samo zabezpieczaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 31, 2006 uh mam nadzieje że nie wpadnę. ten twoj lewonorgesterl to moj Levonorgestrelum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19tkaaa Napisano Sierpień 31, 2006 no widzisz:) nie ma sie co martwic naprawde.. Stres w ogole jest tu nie potrzebny.. 3maj si e :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 31, 2006 mam nadzieje, bo dzis jest 7 dzien przerwy, jutro bede sie kochac i wieczorem zaczne te nowe tabsy... wpadka byłaby niemiła ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach