Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spiderman

Kobietki,czy takie postępowanie jest normalne??

Polecane posty

Gość Spiderman

Chce tutaj przytoczyc temat o braku uzewnętrzniania uczuc przez kobietę(no może nie całkiem,ale w bardzo małym stopniu) Otóż chodzi o to że moja dziewczyna z którą jestem juz półtora roku nie pokazuje mi zabardzo jak mnie kocha,czy jej zależy na mnie. Nie wiem,moze przedtem tego nie dostrzegałem tylko teraz mi to przeszkadz,naprawde niewiem. ALe wydaje mi sie że kobieta powinna jednak pokazywac swe uczucia wobec meżczyzny. A moż eja tylko wyolbrzymiam. Juz rozmawiałem z nią o tym i ona twierdzi ze taka juz jest. Hmm dziwne. Dla mnie to troche smutne bo chciałbym zeby pokazywała jak jej na mnie zależ. Dziewczyny co zrobic??

Gość fjaie9w
przegrales zycie :classic_cool:

Gość jestes egoistą strasznym
po co z nia jestes? po to by Cie zapewniala o swoim uczuciu i twojej wartosci, czy dlatego ze ja kochasz? sama Ci powiedziala ze taka juz jest. jedni sa tacy drudzy inni. moze w jej domu nie uzewnetrznialo sie uczuc? przestan zajmowac sie bzdurami, sam jej okazuj

Co go tak zaraz atakujecie? :O To nie egoizm, że chciałoby się, aby ukochana osoba okazywała nam, iż jej na nas zależy! Każdy przecież tego pragnie. A jeśli chodzi o nią, to możliwe, że jest właśnie tak, jak napisała poprzedniczka — Twoja dziewczyna nie zosała nauczona okazywania uczuć. Okazuj Ty jej więcej, a powinna przejąć to po obie :)

Gość a co Ci brakuje
slow? gestow? po czym wiec poznajesz, ze Cie kocha? moze to i brutalny sposob, ale.....moze sprobuj Ty troche przestac okazywac jak Ci zalezy, bardzo delikatnie zacznij ja zaniedbywac:P na pewno to zauwazy i mozliwe, ze to da jej do myslenia i zacznie zabiegac o Twoje wzgledy bardziej:)

ale mu radzicie...... zastanów się nad tym czy może Ty jej za dużo uczuć nie okazujesz !! jeśli jest taka pewna Twej miłości to może poprostu przestała się starać..... przemyśl to - kobiety mówią jedno, myślą drugie, a robią coś zupełnie innego...

Gość Rita 24 *
Tez tak mam, tylko w odwrotna strone, moze niektorzy ludzie nie lubia badz nie umieja bardziej okazywac uczuc do drugiej osoby :)