Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dilematos

moje problemy mnie przerastaja...

Polecane posty

Gość dilematos

zawsze cos musi byc nie tak. studiuje juz na 5 roku i pewnie ten rok to znowu bedzie dalej tylko nauka. chcialabym moc pracowac, zarabiac kase, ale zawsze jest sprzecznosc interesow, szkola-praca. gdy znajde juz jakas prace np. kawiarnia, to sie okazuje ze nagle cos ze szkola stoi na przeszkodzie (studia dzienne). albo moj chlopak mowi ze niebede miala dla niego czasu. chcialabym wkoncu sie juz usamodzielnic, ale nie ma jak bo jak tu wszystko pogodzic... a moze to ja chcialbym wszystko na raz... ale niewydaje mi sie zebym tylko ja tak chciala

Gość właśnie dlatego
powstały studia zaoczne ;) a jeśli ci to nie odpowiada to pozostaje tylko dorabianie w weekendy :) (stanie na promocjach w sklepach?) ..albo praca praca na zlecenie (przepisywanie tekstó? uzupełnianie baz danych ?)

Gość pogodzić
można ale trzeba byc dobrze zorganizowanym. chłopac tez powinien Ci pomagać, byc wyrozumiałym i wspierać Cię. Na tym to przeciez polega. Powodzenia

Gość dilematos
praca na promocjach odpada...na zaoczne nie pójde przeciez na 5 roku. ale mam nadzieje ze bedzie juz mniej zajec to jakos bede mogla pracowac