Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katorga

kosmetyki na cerę z problemami-vichy normaderm czy ivostin?

Polecane posty

Gość katorga

mam pytanie:od lat borykam się z trądzikowymi problemami-terapia u dermatologa i ginekologa nieskuteczna.W zasadzie nie jest tak tragicznie-nasila sie przed okresem-ale dziwnie czuję się jako 30 latka z wypryskami.ZAstanawiam się nad kupnem serii kosmetyków do pielęgnacji cery ale mam dylemat-Vichy czy Iwostin?

Gość katorga
miałam kiedyś normaderm na dzień-byłam nawet zadowolona natomiast farmaceutka poleciła mi właśnie kosmetyki Ivostin-ppodobno b.dobre no i tańsze od vichy-dostałam parę próbek to wypróbuję

jak patrzyła w aptekach internetowych ..średnio ta marka kosztuje około 27 złotych za krem.... niestety marki Ivostin w mojej aptece nie ma:( Byc może zamówię właśnie przez internet...co o tym sadzisz??

Gość katorga
myślę że kosmetyki nie różnią się jakością-ja zmówię tam gdzie będzie taniej-czyli raczej przez internet

Gość Corinn
Uzywam kremu normaderm Vichy (obecnie 2 flakonik) i bardzo go sobie chwale. Skonczyl mi sie problem z non stop pojawiajacymi sie wypryskami, cera stala sie gladsza , a koloryt bardziej rownolity.

polecam cala serie vichy , ale ten krem vichy normaderm bardzo :) stosowalam go i bylam bardzo zadowolona ... jak rowniez takiego kremu punktowego z vichy na pojawiajace sie wypryski (koncentrat) , serii iwostin nie znam...

Gość oooooooooooooooooo
a dlaczego nie Le Roche Posay - seria Effaclar przebija je skutecznoscia kilkakrotnie a z tych o ktore pytasz to Iwostin jest lepszy i tanszy