Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tiss

czy to mozliwe?

Polecane posty

miesiac temu mialam stosunek przerywany z chlopakiem, ale dostalam okres a teraz spoznia mi sie ponad tydzien :( nie mialam stosunku w tym miesiacu czy to mozliwe ze jestem w ciazy 😭

Gość Cosheria
tak ,jest to mozliwe

Gość na mur beton
jesteś w ciąży! Gratulacje:D

Gość Cosheria
zrob test ciązowy

Gość mezatkaaa
a zawsze mialas regularne miesiaczki??bo ja tak i teraz ci sie spoznia wiec jest duze prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy,a jak nie to poczekaj troche i zobaczysz.Zrob sobie test i po sprawie,bedziesz wiedziala co i jak.daj znac jaki wynik.pozdrawiam

Gość Szaraczek niemarkowy
poczytaj sobie "Brawo Girl" tam udzielają odpowiedzi takim jak ty.

Gość iza/././
nie panikuj,nie martw się i nie schizuj.spkojnie.Idz czym prędzej do apteki i kup test.Po takim czasie mozesz nawet uzyc moczu niekoniecznie porannego,tylko popoludniowego czy wieczornego. w ciaze zajsc nie ejst wcale tak latwo!!!!!!!!!Kochalam sie rok stosujac stosunek przerywany i nie zaszlam w ciąże.Troche wiem na temat "robienia"dzidziusiow,bo troszke sie staralismy potem o bejbi. Nasienia musi byc jednak w pochwie choc troche, musza byd dni plodne,jest masa roznych czynnikow.Oczywiscie poprzes stoasunek przerwywany takze mozna byc w ciazy,ale to nie czeste,wbrew pozorom.Idz cyzm predzej do aptweki i nie stresuj sie. Powodzenia

Gość iza/././
a ludzi, ktorzy czerpia radosc ze straszenia i nabijania sie z cudzych problemow nigdy nie zrozumiem....:( Te wasze teksty sa raczej malo zabawne.....

Gość Milagrosss
ja też tak miałam i urodziłam ślicznego synka:D