Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FAJNA-AJ-

wartość człowieka w dzisiejszym świecie

Polecane posty

Gość FAJNA-AJ-

Tak czytam te wszystkie topiki ,w których Panowie krytykują Panie za : mały biust , zbyt pulchne ciało i..... a Panie odgryzają się Paną krytykując rozmiar ich członka , nie umiejętność doprowadzenia partnerki do orgazmu itd. Ludzie czy Wy powariowaliście , czy każdy musi być chodzącym ideałem ? Przecież te wszystkie piękności ze świata mediów , magazynów dla Pań i Panów to w większości efekt pracy stylistów , fryzjerów i wizarzystów ? Czy człowiek w dzisiejszych czasach to tylko to co zewnętrzne , co przyciąga oko i pobudza zmysły ? Gdzie się podział szacunek do bliźniego , wzajemna akceptacja , chęć pomagania sobie na wzajem ? Czy ktoś kto jest inteligentny i wartościowy przestaje taki być dla otoczenia wyłącznie dlatego ,że odbiega nieco wdziękiem osobistym od współczesnych kanonów piękna ? Zapraszam do wymjany poglądów wszystkich zainteresowanych :-)

Gość inteligentni i wartosciowi
na takich 'tematach' sie nie udzielaja powiem wiecej: olewaja je... wiesz czym i jak ;)

Jak czytam różne wypowiedzi w necie, to mam wrażenie, że tylko wygląd i kasa się liczą. A jak potem patrzę na znajome pary, to sobie myśle, że nie jest tak źle ;)

Gość FAJNA-AJ-
najmocniej przepraszam za nie zauważone błędy w słowach : Panom , wymiany :-(

Gość Przyznaje tobie rację ...
ale weź poprawke na to, ze bardzo dużo tutaj małolatów dlatego tyle durnych topików ... :-D

Gość gmalinka
w necie to większość popranców siedzie niestety można wpaść w doła czasami jak się dużo czyta...warto wyszukiwac stronki bo na tych powszechnych to większość to prości ludzie.....

Gość to co piszesz
jest bardzo bolesne to zmora obecnych czasó fajny temat "odkopalas"

Gość jakas tam sobie osoba
ludzie się nie szanuja swoich uczuć zwłaszcza mysla ze po piajnemu można wszystko powiedzieć ublizyć a potem zwalac na alkohol mozna przymilac sie w obecnościs wojej kobiety do innej i zwalac na alkohol ja pierdole takie zycie

Popieram WAS :-) Zobaczcie co sie dzieje na ...dietach! Dziewczyny...KObiety katuja się dietami typu 800kcal, 500kcal...kopenhaską, kapuscianą...nawet głodujĄ! porażka! Żadne słowa nie docierają, że tak niemożna cze się zabijają...i że nie wyglad jest najjważniejszy. Często tam dziewczyny są szchupłe żeby nie powiedzieć chude a płaczą na ..sadło! Skad wiem? Kiedyś miałam nadwagę i przeszłam na dietę 1000-1200kcal...pomogło bez katowania się. Teraz promuje taki lepszy sposób odżywiania sie to....jak grochem o ścianę! A tu ciągłe pytania na topiku ...\"czy moje wymiary są ok?\" ...czy ja dobrze wyglądam?\' PORAŻKA Podobnie jest na topiku antykoncepcja....\"ludzie\" nic chyba nie robią tylko mysla o jednym a potem dramatyczne prośby \"pomóżcie bo nie wiem co robić\"...A naturalne metody są zwykle totalnie opluwane... a gdzie szacunek i toleranvcka dla innych? Gdzie prawdziwe wartości?

szfo masz racje mało ważyć duzo 'znaczyć"

Gość nadchodzi koniec
POWARIOWALI !!! To od tego "plastikowego żarcia" w "biedasklepach"

no co Ty jakie żarcie to z głodowania żeby utrzymac dobra "linie":P

Gość nadchodzi koniec
Też dobre ! :D

tez tak sadze:):):)

dokladnie.ciagle czepianie sie o wyglad, a ze nieogolone wlosy sa okropne czy to na rekach czy na pipce,teraz wszystko musi byc lyse;|.kobieta pwinna byc cala lysa tylko na glowie miec wlosy ;|.rozumiem, ze mozna o siebie dbac a awet trzeba przyciac to tu to tam :D ale kurna, dziewczyny same sie wprowadzaja w takie chore sytuacje a to by zaspokoic fantazje ich ukochanych i by dogonic piekne, szczuple i gladkie dziewczyny z tv.:| pamietam kiedys dziewczyna naoisala:NIENAWIDZE bialych plan od stroju gdy sie opalam dlatego opalam sie nago. jej partner tego tez NIENAWIDZI;| no prosze was, pisze tak jakby piala o niewiadmo czyma tu chodzi o zwykla, naturalna sprawe. ja pitole swiat zwariowal.

Gość cueem
posiadaczka AA - a to dotyczy tylko kobiet? Faceci musza za to chodzic na silownie, brac rozne sterydy, zeby wygladac jak miesniak, a nie jak normalny, czy szczuply facet. W dodatku rujnaja sobie tym zycie, ale czego sie nie robi, zeby miec dziewczyne.

Gość teraz jaja ja
Za dużo telewizji w której "ciśną " nam kit ludzie którzy sami mają życie rodzinne w strzępach,lub nie mają go w ogóle i są po 2,lub 3 rozwodzie !

cueem --> nikt nie musi brac sterydow:) wystarczy jakbys po prostu cwiczyl i juz by zaczelo cos sie dziac. sa rozne gusta ale chyba wiekszosc dziewczyn nie lubi facetow a la pudzian ale zawsze to lepiejjak facet jest szerszy w barach niz kobieta :P napakowane niewiadomo co nie jest apetyczne, wszystko z umiarem.a mysle, ze takie silniejsze ramiona i plecy robia sie u was juz po jakiejs pracy fizycznej czy sporcie. u nas z miesniami gorzej ale to dbrze, bo nie ma nic gorzego niz zbytnio umiesniona kobieta. a co do silowni t moje kolezanki tez na nia poginaja:) i to z dbania o sylwetke ale tez chyba chodzi o samopoczucie.

ten facet ze zdjec okej, ale na niektorych robi z siebie zbytniego lalusia jak na moj typ, albo jak wystawia jezyk fu. ale na tym zdjeciu z zarostem wyglada sympatico :)

Gość cueem
jak facet ma szczupla budowe ciala, to nigdy nie bedzie mial super miesni. Ja tez cwicze, ale rezultaty sa takie sobie. Wiem, ze bez wspomagaczy wiele nie zdzialam, ale nie zamierzam sie truc.

Gość jfhdjsjjs
Ja sobie myślę, jakie puste i bezsensowne musi być życie osoby zadręczającej się obwodem łydki.

ja moze sie nie zadreczam ale tez patrze na swoje lydki, moze nigdy ich nie mierzylam ale sa takie jakie sa i mialamz nimi kiedys pare problemow. pamietam jak nawet kolezanka chciala mnie w kompleksy z tego powodu wprowadzic ale nie dalam sie a teraz lydka juz sie zmienila tzn lydki ;P. ja nawet sama lapie sie na tym, ze bylam zbyt krytyczna dla siebie samej, po woli to sie zmienia :) a c do tych lydek to tez chec posiadania pieknyc nog by faceci podziwiali i by znow wbic sie wkanony piekna ;|