Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla panna mloda

rozmiar 46 a kupno sukni slubnej

Polecane posty

Gość a skąd Ty taki pewny
że mała dziewczynka Cię zechce? Takiego niewychowanego i ordynarnego mężczyzny nie życzę nawet najbrzydszym dziewczynom. Nie obchodzi mi czy szczekasz tak również, kiedy stoisz twarzą w twarz z kimś podobnych gabarytów jak Panie tutaj, czy tylko wyżywasz się za ekranem monitora w poczuciu względnego bezpieczeństwa. Nawet dla prowokacji i niesmacznej kpiny trzeba być przynajmniej prostackim osobnikiem by wypisywać takie rzeczy. I nie jestem kolejnym pulpecikiem. Moje wymiary są wręcz dla mnie idealne.

Gość FAJNA-AJ-
Znajdź zakład w którym szyją suknie na miarę ,tak Ci ją skroją aby pokazać twoje atuty a ukryć wady sylwetki

Bez paniki! A co to nie ma sukien w rozmiarze 46!? :D Ja sama taká mialam niespelna 3 lata temu! Fakt - wybór sukien w tym rozmiarze nie byl zbyt oszalamiajácy, bo wiékszosc bylo 36/38, ale znalazlam niejedná piekná w 46. Staraj sié, by nie miala zbyt odsloniétych pleców, by miala szelké zakladaná przez glowé, (zapinaná z tylu szyi), bo takie zwykle pogrubiajá. A - no i zeby nie byla zbyt \"bábiasta\", tylko bardziej \"lana\", jesli wieszo czym mowie, bo to tez pogrubia. aha - i unikaj duzych dodadktów, jak kokardy, wstégi, itp. Najlepiej zeby miala osobny gorset, który z przodu schodzi sié ostrym szpicem do.... miédzy nogi znaczy :P

z tá szelká szelká z tylu szyi chodzilo mi zeby wlasnei takiej szukac, bo suknie, które majá rékawy, albo sá na ramiáczkach, zwyklych - pogrubiajá. Taka zakladaná szelka przez glowe wyszczupla.

Gość rada...
twoje wymiary sa idealne widac tylko dla ciebie :D oplulas monitor :D nudzicie mnie, wymyslcie cos lepszego :)

a to do kogo? Ktoś tutaj próbował pyskować, ale na takim poziomie można się jedynie kłócić z totalnym motłochem... Nigdy nie pokusiłabym się o stwierdzenie, że mam idealny wymiary w ogóle. Jednak dla mnie są idealne i to właśnie napisałam, powtarzać nie musisz, tylko dla mnie. Myślę jednak, że przy 1,77 cm i 57 kg wagi, 89, 60, 90 nie są bardzo żałosne? Nie potrzebuję się dowartościowywać ubliżając grubszym, nawet będąc chodzącą pięknością nie będę się uważać za lepszego człowieka. Piękno to tylko jeden z wielu elementów, jakie w życiu przykuwają moją uwagę. A na szacunek zasługuje każdy. Jeżeli nie potrafisz go okazać, to widocznie na niego nie zasługujesz.

Gość rada.....
ciekawe kto sie za mnie podaje? :)

Oczywiście, okażę Ci go. Ale tylko w połączeniu z litością. Swoim postępowaniem odbierasz sobie przede wszystkim godność. Pamiętaj o tym.

Gość JowitaKucharka
straszne, naprawdę :O wzruszyłaś mnie

ide do garow, bo pan iwladca wrocil, musze mu obiad podac, po czym wystawic swoja owlosiona cipe do przerzniecia. pa koffane 👄

Większośc znanych firm zajmujących sie modą ślubna szyje wszystkie modele na wymiar. Ja noszę teraz niestety 44, w salonie mierzyłam suknię 40, żeby tylko mniej więcej wiedziec jak będe wyglądać. Potem babka mnie zmierzyła, ile w biuście, ile w pasie, w biodrach długość itp i zamówienie poszło. Moim zdaniem nie powinnas mieć problemu z kupnem sukni w swoim rozmiarze, pochodź trochę i popytaj. Pozdrawiam