Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia

żałuje teraz tego co zrobiłam ... a on nie wiem czy wybaczy

Polecane posty

Gość moj w koncu mi wybaczyl
ale ciezko bylo, z tym ze u mnie sie do pocalunkow nie ograniczylo, zreszta wiele bym miala na swoja obrone, ale to juz nieistotne, wazne ze mi wybaczyl w koncu, a z perspektywy czasu widze ze nie warto sie bylo starac akurat o jego przebaczenie, ale to juz inna historia:)

Gość zdradziłaś jednym słowem

Gość zielony długopis
dobrze zrobił

Nie martw sie kochana tym tak bardzo, przeboleje i przebaczy :D powiedz mu ze to bylo tylko takie niewinne buzi :D po pijaku :D Jak już gadacie to znaczy że jest coraz lepiej :)) Z czasem sami będziecie się z tego śmiać, wątpię żeby myślał o tym jak o zdradzie, bardziej ubodło to jego męską dumę :D powiedz mu że nikt tak nie całuje jak on, a tamten to komplene dno :D to go złagodzi, głowa do góry :D

Gość No to teraz
ściągnij majtki na rynku w sobotnią noc i wypnij się ! Będą nowe wrażenia !

Skarbie, przestań się tak zadręczać, z pewnością wie, że ty też cierpisz, ale nie wiem czy akurat zmiana nr to dobry pomysł, rozumiem o co ci chodzilo, ale on moze to inaczej zinterpretować, np.że nie chcesz sie z nim kontaktowac, tłumaczyć, bo wolisz tamtego... Napisz jak tam dalej Wam idze i głowa do góry, to nie koniec świata, na pewno sie wszystko \"wyprostuje\" :D pocałunek naprawde nie jest taki straszny, ludzie przebaczają sobie gorsze rzeczy, np. prawdziwe zdrady :D pozdrawiam :)

Gość no to teraz ja
wrzuce swoje 3 grosze po pierwsze dla mni epocałunek to zdrada, ja nie potrafiłabym juz pcałowac swojego chłopaka gdybym to zrobiła i wiem ze w moim zwiazku to nie przejdzie wiec nawet o tym nie mysle po drugie, co prawda jestem pare lat starsza od was obojga, ale dla mnie dewiza taka, widocznie tak miało byc, a jak mamy byc razem to ebdziemy, na pewno nie mzoesz na niego naciskac, daj mu cąłkowity looz, nie odzywaj sie wogole, jak sie odezwie to ok, przebaczy po trzecie - współczuje troche, no ale, cżłowiek na błedach sie uczy pozdro

Gość dobrze że masz tylko 17 lat
bo takich "chłopaków" to Ty jeszcze będziesz miała w swoim życiu nie marnuj więc czasu na zadręczanie siebie i innych natomiast wyciągaj wnioski z tego co juz zrobiłaś i nie popełniej więcej tych samych błędów i co najważniejsze PAMIĘTAJ: żyj tak by nikt nigdy przez Ciebie nie płakał :)