Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krem pod oczy.

JAKI KREM POD OCZY DLA 21 LATKI ??

Polecane posty

Gość krem pod oczy.

Zaówazyłam ze mam juz pod okiem jedna mała zmarszczke... i postanowilam ze musze kupić jakis kremik pod oczy ale one wszystkie chyba sa dla starszych kobiet. moze polecicie mi coś odpowiedniego dla mojego wieku i niezadrogiego. moze przy okazji zlikwiduje mi ten kremik cienie pod oczami ;))

Gość nayu22
Wlasnie..tez jestem ciekawa bo moje nawilzajace niestety juz sie nie nadaja :D O zmarszczach mowic lepiej nie bede bo to nie jedna ale dwie i takie dosyc. Robi sie niebezpiecznie - zauwazylam delikatne kurze lapki. Help help !!!

Witajcie ...ja mam 24 lata i stosuję bardzo tani a rewelacyjny krem pod oczy kozie mleko firmy ziaja..lub krem pod oczy AA.... są super naprawdę.

Gość niebieskoookaa22
ja stos. Avene krem pod oczy jestem zadowolona nei wiem czemu ale mam w tych miejscach akurat(o oczach mówę:P) przesuszoną skórę strasznie:o i czasami nawet Nanobase se machnę, jak już smaruje policzki np. ;)

krem Seeing is believing, żel aloesowy lub Natural Skin Care Oriflame.

Gość a to ja
justine, tak kozie mleko rzeczywiście warto kupić

Gość saab
dla tak młodej skóry wyłącznie coś nawilżającego polecam Oriflame taki z aloesem w zielonej tubce - świetny był :) albo La Roch Possay Hyrda cośtam ;)

Gość witam.
odnawiam.

Gość a sam...
a z ziaji? ja mam ten pietruszkowy przeciwmarszczkowy..dobry?

Gość bleeeeeeeee
Mi z AA poraznial, dla mnie swietne sa zele z Flosleku, super nawilzaja i lagodza. Jest tez z tej firmy jakis krem, gdzies o nim czytalam, ze fajny. I nie sa przeciwzmarszczkowe.

Gość mam 24 lata i stosuję
krem nawilżający iwostionu. Jest rewelacyjny: zmniejszyły się cienie pod oczami, skóra jest bardziej napięta a zmarszczki mimiczne, których miałam sporo zmniejszyły się. Używam od maja dwa razy dziennie i jeszcze zostało pół tubki. Koszt ok. 28 zł ale naprawdę warto.

Gość hdhdh
dołączę sie. ja mam 26 lat i też mam zmarszczki pod oczami, nie jakies super duze ale jednak. Mialam juz Nivea Visage z ogórecznika (nic nie daje), Soraya kuracja dotleniająca (może być) i Ziaja Korygująca(całkiem, cąłkiem), oraz bio żel szalwiowy (niezły)- ale to było w ramach walki z cieniami pod oczami na które najlepiej działa... koretor po oczy w odcieniu żołtym - jak to kiedys powiedziała mi kosmetyczka. Teraz szukam czegos właśnie przeciwzmarszczkowego. W końcu lepiej kupic krem dal trochej starszej skóry i zapobiegac niż później nie móc sobie pordzic ze zmarszczkami. Ja myslałam o czymś z Avene albo o Oriflame o tym kremie od 35 r.ż. oba z retinolem ( przeciez ta grnica wieku jest umowna). Avene chyba ma cos takiego o ile kojarze??? Byłabym wdzięczna za informacje na temat tych kremów, zwłaszcza o liste składników z tego kremu z Oriflame (seria Wrinkle repair) - ciekawe czy tam wogle jest retinol i jak mocny. Poza tym skoro ten z O.ma witaminę C wg tego co piszą to powinien też rozjasiac skórę pod oczami co by choć troche pomoglo na moje cienie?!

Gość aleksandera
Kremy pod oczy i do powiek Flos- Leku- znajdziesz w aptece, tanie i dobre :)

Gość uppu
ponosze i czeka tez na jakies opinie;)

Gość niebieskoookaa22
ja mam Avene kojący znaciemoże coś baaaardziej nawilżającego? o konsystencji kremu... bo żele mi wysuszają....

Gość hdhdh
dzięki niebieskoooka22. Już przecyztałam o tym kremie i zastanawiam się nad decyzją. Cudu sie nie spodziewałam, ale też miałam nadzieje że Avene ma kosmtyki z troche lepszych skąłdników a tu na 2.miejscu ciekła parafina. Kurczę, jestem w kropce...

Gość niebieskoookaa22
hmm... myślę, że warto zawsze spróbowac nie znam się na składnikach (niestety:P ) nei umiem Ci doradzic, bo jak widzisz sama mam problem z dobraniem odpowiedniego kremu;)

Gość rejjjj

Używam pod oczy https://e-naturalne.pl/pl/p/Eye-up-Lift-Gel-Liftingujacy-zel-pod-oczy-mrozone-czerwone-winogrona%2C-kwas-hialuronowy%2C-woda-morska-glebinowa/1162, a trafiłam na kosmetyk po przeczytaniu właściwości czerwonych winogron. Na pewno po miesiącu zauważysz pozytywne wyniki, bo jednak to jest kosmetyk z wysokiej jakości kwasem hialuronowym. Wiele blogerek się nawet o tym kremie pozytywnie wypowiada. Za kwas hialuronowy chyba największy plus.