Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balerinka

I jak u uczesać takie włosy ????

Polecane posty

Gość balerinka

Mam włosy do ramion, cieniowane i grzywkę prostą do brwi. Nie mam pojęcia co da siez takimi zrobić na wesele kuzynki :/ prostownica tylko mi przychodzi do głowy nie mogę nigdzie naleźć jakis fotek czy czegokolwiek

Gość balerinka
błagam pomocyyyyyyy

Gość wqq
w rozpuszczonych idz

Gość koobi
Widziałam kiedys ładna fryzurke z takich łosów---gładka wyprostowana grzywka i pokręcona reszta, rozpuszczone.Albo---włosy upiete z tyłu w ślimaczki,ze sterczącymi kosmykami-końcówkami.Ale to zalezy od tego, co komu pasuje

Gość Maaartusia
Według mnie przed weselm idz do fryzjera, napewno fajnie upnie Ci włosy:) i fryzrka bedzie sie trzymac cala noc:D

Gość koobi
włosów :-)

Gość balerinka
Niestety rozchodzi się o to, że nie mam na fryzjera. Znajoma będzie mi coś próbowała zrobić tylko co z takich włosów zrobić, myślałam żeby je pokręcić ale wtedy będą sięgały do uszu a tego nie chce

Gość Maaartusia
A moze podręć tylko koncowki skoro masz pocieniowane to tez bedzie bardzo ładnie wyglądać:)

jesli masz mocno pocieniowane wlosy to mozesz je wyprostowac i odgiąć same koncówki prostownica. ja tak robie. później układam je takim kremem z loreala \'efekt potarganych włosów\' i mam fajne niedbałe kosmyki ;)

wiesz co prosze cie nie kręc włosów jak masz grzywke i to jeszce prostą to wygląda strasznie>ale mogłąbyś na przykłd grzywke zaczesac do góry albo na bok a włoski lekko pokrecic zeby fale wyszły to wygląda super.mandy moore tak miała zrobione i wyglądała super,mówie ci to byłoby dobre.a jesli zle ci bez grzywki i ja zostw a włoski tylko z obu boków wez do tyłu i przypnij jakąś ładną ozdobną spinką,zeby pasowałą do sukienki,to tez bedzie fajnie