Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promyczek7911

Jak facet powinien zachowywać sie po seksie?

Polecane posty

Gość promyczek7911

Cześć jestem z wrażliwym i szczerym facetem który mowi ze bardzo mnie kocha. Obydwoje jesteśmy po powaznych zwiazkach. Ja jestem dla niego kimś zupełnie innym niż jego wczesniejsza dziewczyna i on również dla mnie jest o 180 stopni inny niz moj poprzedni chłopak. Ja niby jestem dla niego ta która wiecznie jest roześmiana, szalona przy której uczy sie życ i cieszyć z życia. W łóżku jest nam bardzo dobrze oprócz jednego ale..... Mimo ze mocno obydwoje sie angażujemy zauważyłam ze po seksie w dzien On staje sie bardziej pobudzony. A ja sie zastanawiam czy to dobrze bo przecież wszyscy mówia ze po naprawde dobrym seksie zakochani wtulają sie i ida spać. Jak ja mam to traktować On mowi ze niby bardziej sie pobudza a ja jestem wyczerpana maksymalnie bo nasz stosunek trwa najmniej około godziny z gra wstepna. A w dodatku twierdzi ze to ze mna poznał co to naprawde seks.

Ja go rozumiem. Dobry seks poprawia samopoczucie i dodaje energii do życia - ale \"po\" jednak trzeba nieco odpocząć i coś zjeść - jeśli chodzi o seks w ciągu dnia (czy z rana). A wieczorem, to rzeczywiście potem już chce się spać. :)

Gość zigzaur
Jak mężczyzna powinien zachować się po seksie? Zadzwonić do żony, że zaraz wróci do domu, niech zrobi dobrą kolację i przygotuje kąpiel. Dla dwojga. Do swojej żony zadzwonić, oczywiście.

Nie jestem facetem,ale po .... tez jestem pobudzona.

Gość i tyle
kazdy jet inny, jednych pobudza innych uspokaja

Gość in na
ale masz problemy, nie rozumiem, przeszkadza ci to, że jest pobudzony?? nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma!!

Gość buahahahahaha
rzeczywiscie, niezly problem. tak, twoj facet powinien "po" zawinąć sie w kołdre i przespac caly dzien. kurwa, dziewczyno, nie czytaj tyle bravo girl i filipinki bo ci to wode z mózgu robi.