Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoko nisko

Brylantowe kolczyki za 17 500zł- warto zainwestować???

Polecane posty

Gość wysoko nisko

Są to kolczyki z pojedynczych brylantów osadzonych w platynie, same brylanty sa dość spore, także kolczyki wyglądaja dość ładnie. Bardzo mi się podobają, ale nie wiem do końca czy je kupić... Z jednej strony to nie jest za drogo jak na tak piękną biżuterię, ale z drugiej strony mogą mi się potem znudzić... Może lepiej kupic sobie jakieś inne. Ale w zasadzie inne mi się nie podobają, także na pewno znudzą mi się i odłożę w kąt:o

Gość o Boże co to ma być
dobre, dobre żarty :D:D:D

Gość jasne
ze warto............to niebywała okazja:O

Gość to nie kupuj

Gość wysoko nisko
To nie jest okazja, tylko piękne kolczyki, które chciałam sobie kupić. Ale jeszcze nie jestem pewna. Ale w końcu lepiej kupic takie i nosić przez lata, nawet całe życie (oczywiście nie codziennie), niz takie za połowę ceny i zaraz rzucić w kąt. Nawet jak kolczyki się znudzą, to zostaną brylanty;) więc można je będzie oddać do jubilera i przerobić na coś innego, albo sprzedać...

Gość no to kup

Gość kochana gdyby
to były brylanty to na pewno nie zatakie grosze;)

Gość ZOONKA
lubię platynę. brylanty i platyna zawsze mozna bez problemu sprzedac. kwestia jak to wygląda w wyrobie, ile karatów mają brylanty,, masz jakies zdjecia? Maja certyfikat, wycenił je jubiler ?

Gość mankairek
kochana gdyby-----> baaaaardzo śmieszne:) Ja mam pierścionek z trzema brylantami i kosztował 3 000zł, także wszystko zależy od wielkości i jakości brylantów.

Gość wysoko nisko
Mają certyfokat:) Już się zdecydowałam, kupuję:D Raz się żyje!:D

Gość ZOONKA
rozumiem, i gratuluję decyzji. ile karatów mmają brylanty?

Gość xxxxxxxv
ja bym nie kupowała , nawet jakby 1000 zł kosztowały - no , może za stówę bym się skusiła

Gość wysoko nisko
Listonosz wycenił mi je na 14 karatokIotzów

Gość kic
wolalabym dolozyc kilka tys i kupic solidniejsze ! :p w tych pochodzilabym z gora trzy dni i rzucilabym je w kat .....

Gość wysoko nisko
mają 1,5ct:) Może i znalazłabym inne, ładniejsze, większe, solidniejsze, ale te po prostu bardzo mi się podobają:) Już sama siebie przekonała do kupna:D

Gość ZOONKA
1,5ct?, czyli co? Tak masz napisane w certyfikacie? Wiesz, wielkośc nie gra pierszoplanowej roli, wazny jest wyrób, czystośc brylantow. No i fajnie, ze to platyna , zdecydowanie bardziej elegancka, złote mogłyby wygladac pretensjonalnie.

Gość och i ach ach
Kupowanie sobie biżuterii jest takie prostackie.. Całe szczęście, że mam od tego Ukochanego. Żenuła.

Gość ZOONKA
A będziesz do tego miała pierścionek? Dobrze to będzie wyglądało, albo wisior. Fajnie jest moc sobie samej kupic taka bizuterię.

Gość och i ach ach
wiesz, w pewnych sferach, to po prostu nie wypada sobie kupować!

Gość ZOONKA
e tam, zawsze wolność i niezależnośc, będzie najlepsza.

a co to jak ktos jest sam se brylantow kupowac nie moze:> tylko sie na łachę faceta trza zdawac?:O a jakiej firmy jubilerskiej są owe kolczyki?

Gość do do autorki
podaj namiary, wyprzedzę cię i wykupię:P:P:P:D

Gość wysoko nisko
Ale jesteście niemądre....:) Po pierwsze- mogę sobie kupować, co chcę, co z tego, ze to biżuteria???:O To już kobieta sobie sama nie może kupić?:D Po drugie kupi mi je mój mąż, w Singapurze:) RAZEM postanowiliśmy że je kupimy. Zarówno ja jak i mąż zarabiamy sporo i jakoś nie ma takich problemów co kto komu kupuje. Wszystko kupujemy sobie i dla siebie. Ani on mnie nie utrzymuje ani ja jego, więc nie rozumiem co to za problem:o A kolczyki zawsze się przydadzą:p Mam pierścionek z brylantem, zaręczynowy:) Będzie bardzo łądnie pasował do tych kolczyków, bo też jest w platynie w dodatku ma podobny rozmiar i też jest bardzo prosty w formie. Wszystko bedzie ok:)

Gość w piękną biżuterię zawsze
warto inwestować:)

Gość pryk sik tralala
ale uwazaj, zeby ci ktos w tramwaju nie zdarl jak bedziesz sie tak swiecila jak sroczka od tych brylantow...

Gość wysoko nisko
chyba nie sądziłaś, że ja z plebsem tramwajami podróżuję! Z takim motłochem! Niemądra jesteś...

a kto pozna, że to brylanty? :D Mam taki komplet - pierścionek, kolczyki i wisiorek, większość ludzi jest pewna, że to srebro z cyrkoniami, a nie platyna z brylantami. Gdyby nie to, że mam na to dowód, tez bym tak myslała, bo się nie znam na kamieniach :D

Gość pryk sik tralala
niezla prowokacja ;)

Gość ja mam pierścionek z bryalntem
1,6 carata tyle że w baiłym złocie:) Słuszny rozmiar, kolczyki na pewnoe będą piękne:)