Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokgt0regkspkraogkp

gdy dorosły facet mowi ze kocha obecną i byłą to cholera kogo kocha prawdziwie?

Polecane posty

Gość rokgt0regkspkraogkp

Gość rokgt0regkspkraogkp
sorry, ze byłą KOCHAŁ KOCHA I JUZ ZAWSZE BEDZIE KOCHAŁ

Gość rokgt0regkspkraogkp
Wkurwiajją mnie juz te telenowele 😠

Gość rokgt0regkspkraogkp
TO NIE TELENOWELA PODSZYWACZU ja pytam powaznie

Gość prancuski piesek
Tak to jest gdy czlowiek nie umie rozdzielic uczuc. Kwestia definicji moim zdaniem to jest :D Kiedys tez mylilem milosc z przyjaznia do kobiety a przeszlo mi dopiero gdy pokochalem tak na fest ;) i wiesz co ? ta, ktora tak pokochalem tez pare razy uslyszala ode mnie taki bzdet....dzieki jej wkuzreniu musialem sie nad tym zastanowic i teraz umiem oddzielic jedno od drugiego. Co z tego ze facet dorosly ? Czlowik uczy sie poprzez doswiadczenia i dopoki nie doswiadczy to nie rozumia

Gość Tez mialam
taki przypadek moj byly powiedzial ze kocha mnie i swoja byla,bylo to juz dawno ale sie nad tym dlugo zastanawialam jak to mozliwe i czy wogole tak moze byc hehe...troche jest to dla mnie smieszne przeciez nie mozna kochac dwoch osob naraz,ale kto takiego zrozumie

Gość prawdziwie....
kocha ten, kto potrafi. kochać można poprzednią i obecną, wszak miłość NAKAZUJE kochać wszystkich ludzi :P

Gość prawdziwie....
a z Tobą to pewnie tylko przyciąganie, nie ma tu miłości :P

Gość rokgt0regkspkraogkp
powiedzmy ze to ja jestem tą byłą, teraz po kilku latach spotykamy sie z byłym i on mi własnie cos takiego powiedział ... zastanawiam sie jaka by była jego odpowiedz gdybym zapytala czy chce wrocic? Dodam ze z obecną jest od 2 lat... nie chcialabym tego zniszczyc, ale z drugiej strony ostatnio powiedzial ze byłam jego 1miłoscią i ze mnie kocha i zawsze bedzie.... ale obecną tez BARDZO kocha... i nie wiem teraz co dalej....

Gość hmmmmmmmabc

Gość on przede wszystkim
kocha SIEBIE :-)

Gość miałam taką sytuację
mówil,ze okcha mnie iją.Teraz nie jest ani z nią ani ze mną-obie go kopnlysmy.

Gość miałam taką sytuację
mówil,że kocha mnie i ją,tteraz nie jest ani z nią ani ze mną-obie go kopnełyśmy

Gość jukala
no jak kochałes kogos mocno to chyba tak naprawde nigdy w jakims stopniu nie przestaniesz kochac tej osoby... Tylko nie musi byc to koniecznie wielka milosc, a moze raczej milosc przyjacielska, taka troska ze wzgledu na to ze przeciez zazwyczaj nasz byly partner byl rowniez naszym przyjacielem. A jak wiadomo prawdziwa przyjazn to taka ktora trwa pomimo roznych problemow i sytuacji.

Gość rokgt0regkspkraogkp
rokgt0regkspkraogkp powiedzmy ze to ja jestem tą byłą, teraz po kilku latach spotykamy sie z byłym i on mi własnie cos takiego powiedział ... zastanawiam sie jaka by była jego odpowiedz gdybym zapytala czy chce wrocic? Dodam ze z obecną jest od 2 lat... nie chcialabym tego zniszczyc, ale z drugiej strony ostatnio powiedzial ze byłam jego 1miłoscią i ze mnie kocha i zawsze bedzie.... ale obecną tez BARDZO kocha... i nie wiem teraz co dalej.... co powiecie na to???????

przestaje sie kochac i pozostaje przyjazn. Trudno to ocenic bo przyjazn pomiedzy kobieta i mezczyzna jest decko inna, ale nadal nieerotyczna. Pryzjaciolke przytulam bardzo chetnie (ale tylko pzrytulam) a nie wyobrazam sobie abym przytulil przyjaciela i nie dostal w zeby :D ps. Laurrrrra to ty tez francuska ? :D suuuper ;)

Gość hahehi
normalne, co mamy ci mydlić oczy: pobawi sie toba troche i kopnie w dupe, ot co!

Gość rokgt0regkspkraogkp
pocałował mnie na ostatnim spotkaniu

Gość olej go
to zwykly dupek,który chce mieć kilka panienek,bo jedna mu nie wystarcza.On nie kocha ani ciebie ,ani jej.Jest zwyklym niedojrzałym emocjonalnie szczeniakiem i nieważne ile ma lat!

Gość rokgt0regkspkraogkp
oj nie, nie piszcie tak, bo znam go dobrze i on nie jest z tych świniowatych debilów...

Gość jeszcze go bronisz
wstydź się!!!!!!!!

Gość moj też tak mowił
ale kiedy nie sprawdził sie w łóżku, kopnełam dziada w dupe, niech idzie uwodzic inne tym zeschłym sucharem!

Gość no cóż..
jesli kocha jedną i gruga to albo nie kocha zadnej albo kocha tylko siebie :O

Moze ja wytlumacze dlaczego masz sie nie godzic : pamietasz jak bylo gdy sie rozstawaliscie ? bolalo ? cierpialas ? a teraz jak cos miedzy wami sie zacznie....to bedzie dokladnie tak samo. Niepewnosc, oczekiwania, niespelnione nadzieje.....nie warto w taki uklad wchodzic. Moze i facet nie jest swinia ale jest niedojrzaly emocjonalnie wiec nie odpowiada za swoje czyny (ciekawe czy w sadzie podczas rozwodu mozna by taki tekst puscic :D ) lepiej sie wiec w to nie pakuj