Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wyjscia

pozostaje sąd

Polecane posty

Gość bez wyjscia

czy ktoś z was sądził sie z pracodawcą? mnie to chyba czeka

Gość powodzenia
to czasem jedyne wyjście:O

Gość bez wyjscia
boje się

Gość bez wyjscia
a na dodatek musze sie zwolnic,bo jak mam pracowac? zostałam sama,było nas trzy,miałysmy isc razem a teraz jestem sama i niewiem....

Gość raviador
Zajrzy na tą stronkę, rejestracja za darmo a jest tam wiele ciekawych i przydatnych rzeczy. tez kożystałam z ich pomocy. Jest tez tam forum może tam ktoś ci pomoze. Zresztą nie napisałeś/aś o co tak dokładnie chodzi. Może jak rozwiniesz temat ktoś Ci pomoże . Pozdrawiam http://www.prawo-pracy.pl/rejestracja.html

Gość bez wyjscia
pracuje w supermarkecie,jestesmy tam wszyscy odp.materialnie,pracuje tam od dwoch lat i ciagle wychodza niedobory finansowe(manko) Mamy nieodpowiedzialne kierownictwo,cały czas przesiaduja na magaynie,piją,nie zwarzaja na zmieniajacy sie popyt i mamy duzo strat z tego tytułu. A najwarzniejsza sprawa to taka ze niekasuja sie na sklepie,poprzez kase fiskalna tylko u siebie na zapleczu kalkulatorkiem. Tak wiec towar nie przechodzi przez kase,wiec nie jest sprzedany ale go nie ma! troche namotałam ale moze ktos cos zrozumie i napisze cos pocieszajacego? :(

Gość bez wyjscia
nikt mi nie pomoże??

Gość widzisz
tutaj ludziska tylko o pierdołach umieją gadac

Gość ale w czym pomoc
co tracisz? sad pracy - wiec, nie ponosisz kosztow zwolnisz sie, wiec, laski bez, nie masz sie czego obawiac tylko argumenty musisz miec i dowody niezbite

Gość bez wyjscia
własnie nie wiem jak to jest z tym sadem pracy,jakie tam sa koszty? nie mam dowodów,bede brała swiadkow,

Gość raviador
Sąd pracy jest całkowicie bezpłatny, świadkowie bardzo dobrze a najlepiej idź do sądu pracy i zapytaj co robić. Sa tam tacy ludzie co pomagają.................. nic się nie martw będzie dobrze