Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obozowiczka

mam bardzo powazny problem, chodzi o zapach w okolicach intymnych

Polecane posty

Gość obozowiczka

wrocilam z wyprawy, podczas ktorej przez 3 dni nie bylo mozliwosci mycia sie. podmywalam sie w wodzie minerelanej. ale od tamtej pory czuje nawet 5 minut po kapieli ostry rybny zapach. jestem u kolezanki i do swojego ginekologa bede mogla pojsc najwczesniej za 3 tygodnie. czy to minie? bardzo sie boje pomocy

nie bardzo rozumiem....wymyłaś się dobrze płynem do higieny intymnej i dalej czujesz się nieświeżo???

Gość obozowiczka
dokladnie tak, od wczoraj mam okres moze to od tego :(

Gość do gina marsz

Gość obozowiczka
czy to moze byc grzybica? albo cos powaznego? ja mam do tego nadzerke:( jeszcze nic z tym nie zrobilam:(

Gość brylancikowa
no musisz isc do jakiegokolwiek gina. najprawdopodobniej to jakas infekcja bakteryjna ktora nieleczona bedzie sie powiekszac a wiec zapach bedzie sie nasilac :( z takim czyms nie musisz czekac w kolejce musza przyjac Cie natychmiast. pozdrawiam

Wiesz co kup sobie w aptece takie gałki dopochwowe z propolisem są przeciwzapalne i zalecane w upławach, stanach zapalnych pochwy. Napewno ci to nie zaszkodzi, jest to specyfik bez recepty...i zobaczysz czy pomoże. Ja stosuje to jak czuje, ze cos zaczyna się niedobrgo dziać..czasami nawet przy 100 % stosowaniu higieny zdarzają się takie sytuacje. Nie martw się i spróbuj.

Gość brylancikowa
grzybica raczej nie - chyba ze swedzi lub piecze i masz serowata wydzieline. a zapach to skutek infekcji

Wiesz co kup sobie w aptece takie gałki dopochwowe z propolisem są przeciwzapalne i zalecane w upławach, stanach zapalnych pochwy. Napewno ci to nie zaszkodzi, jest to specyfik bez recepty...i zobaczysz czy pomoże. Ja stosuje to jak czuje, ze cos zaczyna się niedobrgo dziać..czasami nawet przy 100 % stosowaniu higieny zdarzają się takie sytuacje. Nie martw się i spróbuj.

Gość brylancikowa
justine moze i dobrze radzi ale ja zalecalabym jednak wizyte u lekarza

Gość Białystokkkkkk
a jaki powinien byc normalny zapach wydzieliny?

Gość brylancikowa
nie powinna miec zapachu lub taki ledwo wyczuwalny.

Gość obozowiczka
dzieki dziewczyny, kupie sobie te galki a potem do gina. ja sie bardzo przestraszylam bo jak jest taki zapach chwilke po kapieli to cos sie dzieje niedobrego.

Gość przytulia
mozesz tez robic sobie plukanke z kory debowej,1 lyzke zaparzasz w szklane wody gotujesz 5 minut na wolnym ogniu,rozcienczasz i plukasz to na stan zapalny.

Gość Białystokkkkkk
ja nie nosze wkładek,nigdy nie nosiłam i zawsze troche tego sluzu na bieliznie jest.Mam tak od kiedy pamietam. A zapach inny niz zwykle mam tylko przed okresem.

Gość przytulia
ech mam takie pytanko a nie chce zakladac nowego posta.mimo ze np na pare minut pzred seksem sie myje to moj facet mowi ze zapach pzr seksie oralnym jest niezaciekawy,mozliwe ze mam jakies zapalenie i od tego jest zapach? jest taki lekko kwasny

Wiesz co a czym się myjesz???? mydłem, wodą,płynem do higieny ..bo to wbrew opinii innych..bardzo ważne.

Gość przytulia
no mydlem

Wiesz...zapach jest inny np. przed okresem....ja mam inny jak mam jajeczkowanie....generalnie myjmy się płynami do higieny inymnej...a dokładnie w jakim cyklu miesiączki byłaś???? Może miałaś dni płodne i dlatego byłaś taka \"intensywna\"?

Gość przytulia
powiem Ci ze nie wiem...ale musze isc do lekarza bo musze zmienic tabsy bo pzrestaalm miec ochote na seks i na dodatek odczuwam pieczenie od niedawna...mzoe to tez ma zwiazek.nikt mi nie chce napisac na jakie tabsy powinnam zmienic chodzi o to zeby byly tanie i nie obnizaly libido.mam microgynon21

No to faktycznie może być jakieś zapalenie.. chociaz ja też miewam takie dni, że musiałabym się podmywać co godzinę by być pachnącą...dlatego stosuję chustekczki do higieny intymnej - odświeżają i można czuś się komfortowo będąc w pracy itp. Pozdrowienia

Gość vikusia
Przytulina ja bralam mikrogynon i wszystko było ok zmienilam na rigevidon jest troszke tanszy i nic zlego sie nie dzieje

Gość przytulia
vikusia mi microgynon zupelnie odebral ochote na seks.chce wlasnie rigevidon,myslalam tez nad diane...

Gość Białystokkkkkk
ja myje sie mydłem

Gość to nie zapach tylko smrod

Gość rw
posluchaj idz do apteki..popros czopki na grzyb pochwy: sa takie np. KETORAL, w pudelku 3szt....uzywasz 3 dni z rzedu....i pomaga na wszytsko!! sprawdzone