Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aurelia jedwabińska

jak uzyskać efekt przydymionych oczu?

Polecane posty

Ja stosuję się tych rad. Jak coś nie bedziesz rozumiała to pytaj. Rysujemy kreskę czarną kredką. Kreskę rozcieramy ciemnym (bardzo ciemnym) cieniem tak, aby powstała grubsza kreska, ciensza przy wewnętrznej czesci oka, grubsza na zewnątrz. Kreskę z kredki i cienia rozcieramy (najlepiej pędzelkiem) delikatnie do góry i na zewnątrz. Ciemnym cieniem rysujemy kreskę na dolnej linii rzęs. Ważne, żeby kreska była dosyć miękka, delikatnie roztarta. Patyczkiem higienicznym wycieramy cien, który dostał się na ciałko nad linią rzęs. Tuszujemy rzesy

Gość ewentualnie mozna
je podbić :D

Gość niebieskoookaa22
"Patyczkiem higienicznym wycieramy cien, który dostał się na ciałko nad linią rzęs." ja tego na przykład nei rozumiem.. hmmmm a można narysowac(wiem, ze można, ale sie pytam czy będzie tak łądnie:P:D) tzw. pandę, czyli jeszcze linię pod brwiami ze tak powiem, początwszy od zewnętrznego kącika oka????aby"otworzyc oko"?

można też szary cień nanieść pałeczką higieniczną wokół oka - daje to delikatniejszy efekt ________________________________ www.vanilla-cafe-net :-)

kosmetyki....różnie jednak najcześciej cienie inglot - grafit oraz czerń czarna kredka - najcześciej miss sporty i zawsze tusz - maybelline ( taki niebieski podkręcająco-wydłużający)