Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przytulia

libido.wlasciwie jego brak

Polecane posty

mam problem od prawie roku biore microgynon21 i zupelnie stracilam ochote na seks.poleccie mi jakies tabletki ktore sa tanie a fajne,dziekuje

hehe,tu sie nie da polecic fajnych,tanich tabletek żeby wróciła ochota na seks,niestety tak działaja hormony,ja brałam haronet,libido zero,a przed była seksocholiczka:P od 2 tygodni nie biore,dziwnym trafem libido powraca i to w zawrotnym tempie:P znlazłam tez kilka innyh plusów rzucenia tego świnstwa;) ale to juz nie rozmowa na tym temacie:)

Gość 19tkaaa
Ja biore te same tabletki i ochote mam cały czas :D:DD::

Gość 19tkaaa
nie wiem. moze poprostu Ci sie nie chce i juz?? Wiesz to zalezy jednej tabletki o tej nazwie pasuja a drugiej nie..

Gość 62latek
mam 62 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość wolnysamotny
ciekawe od kiedy bierzecie dziewczyny za moich czasów w bravie pisało że dziewczyna fizycznie i psychicznie jest przygotowana do uprawiania seksu najwczesniej 18 , 19 rok a teraz, ciekawe co teraz piszą....

Gość __MychaAAA___
ja od 18 :)

Gość 19tkaaa
ja tez:)

ja też często trace ochote na sex ale moj facet wie jak sobie z tym poradzić ;]

Gość to jest tak ze
im dluzej bierzesz tabletki tym twoje libido spada. nie musi spasc od razu jak tylko zaczniesz brac. ale dlugotrwale branie np kilka lat moze miec taki skutek, ze wogole nie bedziesz odczuwala potrzeby seksu przez dlugi czas!. Ja i kolezanki tak mialysmy. Bralam 4 lata tabletki i odstawilam to swinstwo. Nie będe się już truła tym. Poza tym męczylo mnie ciągłe smarowanie żelami nawilżającymi, bo suchość pochwy to kolejny minus długotrwałego stosowania tabletek (gra wstępna nie ma tu nic do tego). Od ponad roku nie biore tabletek i sama się nie poznaję. Moglabym kochac sie kilka razy dziennie! Tabletki maja swoje plusy i minusy! Plusy widze 3: a mianowicie: 1. regularne i niebolesne miesiączki, 2. nie ma obawy przed ciążą, 3. cera jest ładniejsza i nie ma pryszczy.Mnie te plusy już nie przekonują.

Gość to jest tak ze
wolę wziąć tabletke przeciwbólową jak mam okres, pryszcza sie zamaskuje jak wyskoczy (jak sie dba o cere i odżywia dobrze, to nawet ich nie musi być dużo), a ciąża? a bo to tabletki są jedynym sposobem na ciąże? zdecydowanie stawiam na seks ! :)

Gość to jest tak ze
seks bez tabletek znaczy sie :) Jest lepiej, normalnie, bez nawilżania a ochota jest cały czas ;)

Gość letni deszcz
to prawda, ja biore tabsy blisko 3 lata i dopiero w tym roku zaczynają mnie dopadac skutki uboczne potworne , takrze bede rzucac je jak tylko, przestane sie bac stosowac inne metody. Dla mnie plusem jest ta pewnosc ze nie boje sie o ciąże. Ale cóż z tego........... kiedy na seks żadko mam ochote ,chiałabym czuć normalnie nie jak jakiś cyborg. a do tego rozdrażenienie , migreny ,suchosc pochywy , stany zapalne-to kolejne minusy.

Gość przytulka
ja biore te tabletki niecaly rok,plus jest ten ze nie boli mnie brzuch jak mam okres bo zawsze bralam po 2 lub 3 ketonale a i tak pogotowie bylo ostatecznoscia...ja sie boje uzywac innych zabezpieczen,nie biore tabletek dlugo przeciez...kurde nie wiem juz co robic

Gość to jest tak ze
przytulka, musisz sama wybrać co wolisz. ja wolę wziąć tabletke jak mam okres, ale miec seks wtedy kiedy chce a nie wtedy moj wpakuje mi pol tubki zelu nawilzajacego do pochwy. Poza tym jestem w zwiazku juz 5 lat i niedlugo chcemy wziac slub, wiec nawet gdyby wpadka byla to nie byloby tragedii. My stosujemy metode: do 10 dni od wystapienia miesiaczki bez zabezpieczen, a potem juz gumki. Moge sobie na to pozwolic, gdyz moje cykle trwaja ponad 30 dni. Zastanow sie czy facet z ktorym jestes, to ten jedyny, czy chcesz z nim byc, czy moglby byc ojcem Twoich dzieci, potem przemysl plusy i minusy tabsów anty i podejmij decyzje. Powodzenia! P.S. Probowalas Ketonal Forte? czy zwykly ketonal? Ten pierwszy to dawka jak dla konia, ale pomaga ;)

Gość przytulka
forte.nie zawsze jednak pomagal:) co do seksu to musze sie zastanowic,ale na razie mysle o zmianie tabletek.mam nieclae 19 lat i nie moge sobie pozwolic na wpadke,niestety.coz musze pogadac z moim mezczyzna o wszsytkim mysle ze cos sie da z tym zrobic. dziekuje bardzo za odpowiedz