Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieca

Jak kobieta może dać rozkosz...kobiecie?

Polecane posty

Miałam w swoim życiu kilka przygód z kobietami. Było super i wiem, że na tym co było nie poprzestanę, ale.....chciałabym móc przeżyć i sama dać rozkosz kobiecie. Jak dotąd mi się to nie udało ani w jedną ani w drugą stronę...Niby jako kobieta powinnam to wiedzieć, ale jakoś teoria jedno, a praktyka drugie...Może coś poradzicie?;)

Gość brutal121212
zesrać się na klatę-to jest przyjemność

niby tak, ale jakoś mnie się wydaje, że te kobiety, z którymi byłam nie miały orgazmu....Choć może się mylę...sama już nie wiem...Niestety ja sama nigdy go z kobietą nie przeżyłam :( Z facetem tak, bez problemu, ale z kobietą nie...Może dlatego, że też nie byłam sam na sam, tylko w 4 ( z naszymi partnerami) i jakoś nie było czasu się sobą nawzajem zająć, bo panowie czekali ;)...:(

nie wiem moze masz jakas blokade psychiczna no wiesz, ze jednak z facetem to z facetem moze wcale o tym nie wiesz ale organizm podswiadomnie to wyczuwa

Wiesz, z kobietą jest mi super, naprawdę;) Nie mam blokad co do kontaktów tego typu, a wręcz sama do nich dążę...Dotyku i bliskości z mężczyzną i z kobietą nie ma co porównywać, bo wszystko jest inne...Może tu chodzi o czas...sama nie wiem...Ciekawa jestem opinii dziewczyn, które mają to za sobą i potrafią zarówno dawać rozkosz kobiecie jak i ją same osiągnąć...Ciekawa jestem od cego to zależy - czy to technika, nastrój, rodzaj pieszczot, czas czy jeszcze coś innego....