Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani kapusta

od jutra dietka kapusciana , robiłyscie ją ? jestecie zadowolone?

Polecane posty

Gość pani kapusta

robila juz was ja ktoras? jakie sa efekty i jak uniknac efektu jojo? piszta ;D

Gość przytulka
jasne ale po jakims czasie na zupe sie nie da patrzec:) no i jajko straszne.nie warto

Gość pani kapusta
a wie ktos jak uniknac efektu jojo ?

Gość antykapusta
robilam. nie polecam. przez tydzien chodzisz wsciekla jak cholera. jeszcze bardziej sie wkurzasz jak przychodzi pora na "zupke" o ile to swinstwo mozna tak nazwac. po tygodniu faktycznie stwierdzasz ze schudlas i nawet jestes zadowolona. a po nastepnych dwoch wazysz tyle co w punkcie wyjscia. ogolnie sie nie oplaca bo tylko same z tego nieprzyjemnosci a efekt mizerny. no ale jaki moze byc skoro cala ta 'dieta" polega na usuwaniu wody z organizmu a tluszczu niesety nie bierze za chiny ludowe. wiec ogolnie nie ma sensu. no i mozna sie niezle zniechecic do kapusty

hejka ta dieta kapusciana nie jest taka zla w smaku ;)nie wiem czy probawalyscie 13-to dniowej diety (to dopiero paskudztwo :)). a jezeli macie problemy ze schudnieciem albo efekt jo-jo to moja rada isc do DIABETYKA!!!!!:)tam na pewno dobiora odpowiednia diete dla kazdego indywidualnie.pozdrawiam

Gość carmenn
kapusciana nie dosc ze jest niedobra bo ile mozna kapuste wpieprzac w zupie to jeszcze jest monotonna a to nic dobrego. pozatym jest efekt jojo po nim. ja mialam jojo. natomiast jak zaczelam jesc malo a zdrowo i cwiczyc to schudlam 7 kilo i mi sie utrzymuje juz rok bez zadnych dodatkowych kilo. i nie chodze taka wsciekla jak przy diecie kapuscianej. blee