Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M.P

Co mam czynić , co mam robić??

Polecane posty

Gość M.P

Moja byłą dziewczyna , ktora spotyka sie z kimś tam, chodzi znim az 2 tygodnie Nadal kocham moja była dziewczyne. Zostawiłą mnei dla innego chodzą juz 2 tygodnie, wczesniej jak mnie zostawiął niechciałą zemna rozmawiac ani nic, a dziś zaproponowała spotkanie pogadalismy, odprowadziłem ja na stacje i wogule było fajnie, jak zaproponowałem spotkanie zgodziła sie bez zadnego ale. Dowiedziałem sie tez ze ma problemy z tym co chodzi teraz, ale da mu jeszcze sznase. Z tego co wiem wyjasnnili sobie dzis wieczorem wszystko i dali sobie jeszcze 2 szanse. Ale mniejsza oto co ja powinienem zrobić, ona mi mówi ze domnie niewróci, i to sam mówi kolezanka, ale jak ja znam ona tak mói poniewaz niechce robic mi nadzieji, i chce zebym "zapomniał wszystkie krzywyd jakie mi zrobila zostawiajac mnie". Ona niby niechce zebym sie donie jzblizłą ani nic ale jak znia jestem pozwala zebym ja przytulał. Chodzilismy razem PONAD póltora roku. Powiedzie co ma mrobic walczyc onią, i jak ma minterpretowac te spotkania, to ze np. w sobotni wieczór chce wyjść zemną a nie z chłopakiem?? Kurcze sam niewiem co otym wszystkim mysleć:/

Gość azyja
O tobie juz cos wie, jestes na wyciagniecie reki, wie ze sie zgodzisz itd nie chce robic ci nadzieji - tere fere - tym co robi juz stwarza nadzieje. Igra z toba albo wykorzystuje - uciekaj bo tylko bardziej cie zrani

Gość uciekaj skoro świt bo
bo potem bedzie wstyd...

Gość m.p
A moze poprostu ona chce odniego odejść?? bo w to ze chce mnie wykorzystać nie wierze, to nie wjej typie. Puki co chyba sie spotkam i ruszymy gdzieś zaszaleć. A co dalej pewnie czas pokaze....

Gość swirek72
nie pokazuj jej ze tobie zalezy nie przytulaj jej traktuj ja kolezanke

Gość ajesli
na poczatek proponuje ukonczyc szkole podstawowa i nie opuszczac juz wiecej lekcji jezyka polskiego. Chyba ze tak pijany byles jak to pisales? jesli tak to dziecko wytrzezwiej i za slownik! a te 1.5 roku to chodzicie ale gdzie? razem na stacje? hehe :-P

Gość M.P
zabawne.... ha ha ha