Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winnie

czy mozna isc do psychologa gdzies bezplatnie?? rodzinnego??

Polecane posty

Gość winnie

mysle ze taka wizyta pomogla by 'uzdrowic' stosunki u mnie w rodzinie... szczegolnie w relacjach ja-ojciec. mysle ze bardzo pomoze rozmowa z kims z zewnatrz, kto moze byc jakims autorytetem w oczach taty. ja juz nie mam sily sie klucic... chodzic na palcach zeby nie rozdraznic... bac sie cokolwiek powiedziec, zeby nie bylo nastepnej afery... jak znalesc kogos takiego kto by pomogl??? jest w ogole ktos taki jak psycholog rodzinny?? i czy klasyfikujemy sie do kogos takiego?? gdzie szukac pomocy takiej osoby???

Gość upupupupupupupupuuu

Gość .....mozna....
sa poradnie psychologiczne, gdzie mozna isc z NFZ

Gość joasinek
sa takie placówki ale trzeba poszukac w wiekszych miastach napewno znajdziesz

Gość w kazdej przychodni jest psych
olog

Gość takjesli mieszkasz
w krakowie to moge ci powiedziec gdzie, ale bezplatni sa zazwyczaj kiepscy........

Gość winnie
a jesli mialabym zaplacic, to jaka to mniejwiecej jest kwota?? i gdzie szukac takiego 'dobrego' psychologa?? nie, jestem z gdyni... czyli mam isc do swojego osrodka zdrowia i co?? zarejestrowac sie jak do lekarza??

Gość bezplatni sa
kipescy dla takich co to uwazaja ze jesli nie placisz za pomoc to jest nic nie warta.... slowo honoru ze bezplatni tez sa dobrzy ....a ci co chca niech placa :P tak jak napisano w wiekszych miastach nawet kilka jest takich punktow.

Gość 60zl/h
no nie wiem bo chodzilam i nic lepiej nie bylo, chyba ze ja trafilam na taka, a poza tym jej nie cierpiala,, najtansza ktora znalazlam u siebie bierze 60zl.......

Gość winnie
ale jak szukac takiego osodka?? zglosic sie do swojego osrodka zdrowia i tam szukac namiarow??? przepraszam ze tak dopytuje o wszystko... ale nie czuje sie najlepiej... a juz na pewno aktualnie nie zbyt bystro :(

Gość 60zl/h
ja tez wpisywalam w google ale "psychoterapia" albo wpisz terapia rodzinna

Gość winnie
dziekuje bardzo za pomoc... jutro wszystko przejze i jeszcze poszukam .... naprawde, bardzo dziekuje. a teraz klade sie juz spac...

Gość +ja
Hej, ja mieszkam w małym miasteczku i okazuje sie , że u mnie w Ośrodku Pomocy Społecznej w ramach jakiegoś grantu przyjmuje psycholog, zupełanie bezpłatnie, dodam, że obok w miasteczkach równiez jest w OPS-ach taki terapeuta.Popytaj tam, na pewno skieruja cie do kogos bezpłatnie.