Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5t4yyy

tesknie za toba

Polecane posty

Gość no to
Ralph czy dalej tęsknisz?????????????????????????????????????????? nie moge spac.może zadzwonisz,może napiszesz na gg.tak łatwo mnie znaleźc

Gość sssssssssssssssspaććććććććććć
tatiti tatata tatititit titatit tita tatit tatata tatitatit 🌻

Gość zaczynam tęsknić

Gość -buuuu
ja wciaz tesknie, brzydalu kochany , cmoki na dobranoc :(

Dlaczego płaczesz? Ja nie płaczę -Dlaczego się smucisz? Ja się nie smucę -To dlaczego masz smutne oczy? Bo to na co patrzą jest smutne -Na co patrzą? Na śmierć -Kto umiera Ja...bez Ciebie...

Gość dziekuje
Ralph.przecztałam Twój pierwszy wpis i....myślałam ,że to dla mnie....byłam widocznie w takim nastroju, w tym własnie dniu. Prosze nie baw sie uczuciami innych bo to najgorsze co może by.Zobacz ile nadziei zrobiłes pozostałym piszącym. Nawet ja dałam sie wciągnąc w ten nastrój.chociaż marnje czas w necie ale nie na forach.Znalazłam sie tu przypadkiem. Przepraszam za poprzedni wpis i nie baw sie w ten sposób.

Nie wiem kim jesteś, ale uwierz mi nie bawię się uczuciami.Miałem wrażenie, że ten topik jest do wyrażania swojej tęsknoty za kimś kogo już nie ma i naprawdę nie wiem gdzie zauważyłaś tu zabawę. Jeśli Cię uraziłem, choć nie wiem czemu, to przepraszam. Jeśli chodzi o nadzieję dla piszących, to ja tego nie zauważyłem, a nawet jeśli, to czy uważasz, ze nadzieja, to coś złego? Lepsza jest nadzieja niż pustka... POZDRAWIAM.

Gość deszczyyk
Ja też tęsknie, za czymś czego nigdy nie było, za męzszczyzną którego nigdy nie miałam i nie widziałam od 5 lat:(

Gość ccvcvcvc
moja tesknota jest wielka ale tylko moja i chyba zawsze bedzie juz obok mnie .tesknie za osoba która odeszła.......:((

Gość grapefriutka
Czy moge przy.łączyć się do stęsknionych??? Ja tez tęsknię... szaleńczo... a on sie o tym nigdy nie dowie :(