Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anilett30

czy ktos mnie przytuli...chocby slowami...?jeste mi tak bardzo zle...

Polecane posty

Gość anilett30

oszukiwana..?tak wlasnie sie czuje dzis od 22...tzn,dzis od 22 o tym wiem ,a ile to juz trwa,tego nie wiem...Boze ,czuje sie taka upokorzona,zawiedziona i bezradna.dlaczego zycie takie jest okrutne...? Dlaczego facet ,ktory ma wszystko czego moglby sobie tylko zamarzyc,madra atrakcyjna zone,6 tygodniowego bobasa ,dom..rodzine...szuka czegos wiecej...????

Gość czesc ja jestem
tulę:*....

Gość anilett30
dzieki mychum:)to jakas iskierka przed zasnieciem:)odwzajemniam :)

Gość z mgły
ocieram łzę z Twojego policzka... trzymaj się proszę...

Gość anilett30
to moze tak sie wszyscy potulimy:)jakos mi odrobine weselej...czym jest wirtualny swiat...jakis ktos gdzies daleko...nie widzisz a usmiechasz sie..:)to jest niesamowite,,,,kimkolwiek by nie byl...to w tej chwili jest:)przytulam....:)

Gość anilett30
blyszczyk:) dziekuje..i oddwzajemniam:)

Gość z mgły
nie jestem kobietką, ale to szczegół !

Gość anilett30
dlaczego tak w tym pieprzonym zyciu jest...?

Gość anilett30
z mgły....przytulenie faceta....od faceta...czemu nie:)

Gość a moze powiesz dokladniej co
sie stalo?? czy nie chcesz:(

Gość Pilar
Ja też Cię przytulam. czasami tylko wydaję się, że jest tak źle...

Gość anilett30
Wiecie jak to jest...jestem madra bystra kobieta...i nawet nie trzeba nia byc by poczuc ,ze cos jest nie tak,ze cos sie zmienilo,ze jest inaczej...najpierw myslisz potem sie zastanawiasz ,potem myslisz by nastepnie zaczac dzialac...To jest banalne,ae moj malzonek zafundowal sobie drugi aparat ,by spokojnie miec sobie kontakt z jaks tam niunia...poprosilam go dzisiaj by go wlaczyl,bo od kilku dni sprawdzalam go w torbie i zawsze byl wylaczony...Byl poprostu przerazony.....i oczywiscie robil mi wode z mozgu a na pytanie czyj to numer...?zbladl....by potem to ze mnie zrobic wariatke ,ze niby ja go podejrzewam , a to tylko kolezanka z przed lat...:0Po prostu zwariuje...Kolezanka?To trzeba miec drugi aparat zeby z kolezanka popisac...?Idiota ,ktory probuje zrobic idiotke ze mnie...6 tygodni temu urodzi sie nam synek...i dla dodania to moj drugi maz...jestem po strasznych przejsciach...kolejny raz zaufalam by dzis wyc jak male dziecko...Dlaczego?

Gość anilett30
...to tak w skrocie...

Gość anilett30
...anuska...ale tak chyba byc nie powinno...moze ja tez zaczne sobie szukac...?chyba problemu bym z tym nie miala,ale czy na tym polegac ma zwiazek...?

Gość anilett30
....mam charakter i czekac nie bede...

Gość anilett30
...zdrowe,sliczne i kochane...wymarzony synek..:)

no, to się ciesz a nim nie przejmuj:) co ma być to będzie 😭 ja dostaję szmergla, bo mi zegar cyka a nie mam warunkó na bobasa 😭

Gość noca jest trudniej
Boze... tak mi przykro... :( Bardzo mocno Cie przytulam, a na pocieszenie moge jedynie powiedziec, ze dla faceta nowa sytuacja domowa (ostatnie miesiace ciazy, a pozniej bobasek) moze byc bardzo frustrujaca... Musi minac troche czasu, zanim zrozumie, ze robil cos bardzo glupiego... A milosc cierpliwa jest...

Gość anilett30
...nie,az taka cholera to nie jstem...wiesz jak to jest...najpierw czujesz wstrzas,cholerna zlosc,potem bol ,zal i smutek...i zaje....bezradnosc....

Gość kredka 72
Boziu,tak mi przykro!Najbardziej z tego powodu,że niedawno dałas mu dziecko.To naprawde straszne.Jeszcze pare dni temu gotowa byłam kłócic sie o fakt i stwierdzenie że nie wszyscy faceci zdradzają.No ale i ja dostalam po uszach,moze nie osobiscie ale dałabym sobie reke uciąc,że osoba o której mysle(mój najlepszy przyjaciel) nie może i nie potrafi zdradzic a jednak.Ma wspanialą zone,kochają sie ,ona spodziewa sie dziecka,lada moment wyjezdzają na urlop.A tu ciach i koniec!Porażka! Wszyscy po jednych pieniądzach!Pozdrawiam i dużo siły Ci życzę!

ale moze on tylko esy z nia wymienial...moze najgorszego nie bylo:)

Gość anilett30
noca jest trudniej...dziekuje Ci za madre i cieplutkie slowa...Kocham go nad zycie i tymbardziej to boli...