Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buki

Jak sprawdzić czy dziewczyna rzuciła na mnie urok??

Polecane posty

Gość buki

Witam Jak w temacie. Wiem jestem facetem i pewnie zastanawiacie się co facet tutaj robi?? :-) Ale żaden facet nie powie mi tego co wy - kobietki. Interesuje mnie czy prawdą jest że ktoś na kogoś może rzucić urok? Jeśli tak to w jaki sposób co dana osoba robi i w jaki sposób? Mam podejrzenia co do znanej mi osoby, ale nie mam w tym temacie żadnego doświadczenia.Jestem raczej osobą która wie że istnieją takie rzeczy ale nic więcej. Dlatego pytanie do was DROGIE PANIE - czy kiedykolwiek, wogóle korzystałyście z tego i czy odiosło to skutek.A pozatym jak to wszystko wyglądało? I jak osoba na którą rzucało się urok może sprawdzić to-dowedzieć się że ktoś na nią rzucił urok?? Proszę o pomoc...

Gość mala duza aga
byc moze tak sie moglo stac, ale jak to nie wiem , nie probowalam a jakie masz objawy

Gość buahahahahaha
slyszalam ze jakies tam metody są, slyszalam - glownie bravo girl o tym pisalo. nie wiem czy to prawda. nie wiem czy w to wierze.

Gość buki
Ok Ja też mam olew na tego typu tematy, ale ... Są dwa powody z których wywnioskowałem że cos jest nie tak: - jestem z kobietą której nie kocham, a co gorsza nie potrafie jej tego powiedzieć - jestem osoba upartą i dążącą do swoich konkretnych celów, a mimo to jestem z kimś kogo nie kocham i potrafię iść jej na ustępstwa. Może na podstawie tego co tu napisałem jest za mało informacji, ale wierzcie mi taki rzeczy w moim życiu nie miały by nigdy miejsca. Pozostaje tylko Jakiś urok lub coś podobnego, poprostu czuję to - robię rzeczy których normalnie bym nie zrobił. Pozatym kobieta z która jestem jest strasznie zaborcza o mnie, żadna moja koleżanka nie może mnie odwiedzić bez jej obecności, jakiekolwiek moje wyjście z kumplami kończy się rozmową na temat tego co i kiedy dokładnie robiliśmy. Czy którakolwiek z was forumowiczek miała cokolwiek podobnego i czy może mi jakoś to wytłumaczyć?????????????????

Gość buki
No tak właśnie to wygląda. I to jest w tym właśnie dziwne. Jestem z tą kobietą tylko i wyłącznie dlatego że nie potrafię z nią zerwać, ale jesli tylko nadarzy się okazja to na pewno to zrobię.Więc jak tu mówic o miłości skoro ja do niej nic nie czuje, a ona do mnie aż za nadto. Dlatego myslę że to może byc jakiś urok, lub cos podobnego o takie rzeczy same sie nie dzieją. Pomoże mi ktos konkretnie czy nadal będę musiał to wszystko po kawałku opisywać??

myślę, że rzucanie uroków to bzdury. a nie potrafisz z nią zerwać bo jesteś tchórz. może właśnie dlatego, że jest zaborcza i boisz się jej reakcji.

Zgadzam się z monotematyczną. Uroki nie istnieją :) Czarownice już dawno spalono. Jeśli naprawdę nic nie czujesz do tej dziewczyny, zakończ swoj z nią związek jak mężczyzna. Nie męcz jej i siebie.

Gość buki
Ok dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam :-)

Gość no to fajnie
Tak, tak. Każda kobieta to albo czarodziejka albo czarownica :D . A ich ulubione zajęcie to rzucanie. Uroków albo talerzy :D .

Gość a ja tam
praktycznie wierze w czary :) :) :) :)

Gość koko23
a czy ktoś tu słyszał o toksycznych związkach i toksycznych osobach ?? ruszcie głową a nie trujcie

Gość Wrom
--------->koko23 Tylko że osoby toksyczne potrafią rozkochać w sobie daną osobę i przynajmniej przez pewien okres to na nich działa z wzajemnością.

Gość ja wirze to prawda
prawdopodobnie wiem, jak sprawic zeby facet bym przy mnie, nie robilam tego , bo trzeba byc pewnym, ze to ten i ze sie go chce -- ale nie wiem, jak odczarowac

do ja wirze to prawda jak? podobno sa jakies sposoby , kolezanka mi opowiadała... ale nie chodzi o czary bo w to nie wierze

Gość gdyby rzuciłą na ciebie urok
to bys z pewnoscią nie wiedzial ze to jest urok :O uroki maja to do siebie ze czlowiek mysli ze to on sam chce :O

Gość Była która Ci żyć nie da...
Ja dostalam laleczke Voodoo z Nowego Orleanu i wpiłam czarną szpilke, mojemu byłemu i poskutkowało :] pozdrawiam

Gość zeby cie teraz Loa
nie dorwały :]

Gość gość
Pomudl sie tam sa modlitwy na gloria tv od urokow i ochrone ale i egzorcysta ci pomoże .wszystko znajdziesz w internecie nawet adres mejlowy do egzorcysty z twojej parafi .

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Ja uwierzyłam w moc rytuałów odkąd dane mi było porozmawiać z wróżką Dianą. Dzięki jej poradom chłopak chodzi jak przyklejony do mnie. Namiary znajdziecie na wrozkadiana.pl