Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olciamala

dobra rada

Polecane posty

Gość olciamala

Sypie mi sie w zwiazku, zamierzamy od siebie odpocząć. Dzisiaj spędzimy dzień razem, macie jakieś pomysły, żeby chłopak zapamiętał ten dzień? bardzo miło i żeby chciał mnie później z powrotem, bo jak narazie to On chyba chce się rozstac, bo byłam zbyt fochliwa i obrażalska. Podawajcie pomysły

Twoja obecność:) to już połowa szczęścia:) Nic nie daje tyle szczęścia, co ukichana osoba i to sie zapamietuje:)

Gość olciamala
moja obecność już mu chyba nie sprawia tyle radości;) chciałabym, żeby zobaczył, że może być jak na początku a nie tylko wyrzuty, kłótnie, zrozumiałam,że nie mogę bez Niego żyć ale chyba za poźno bo On chce rozstania, ale mimo to mamy spędzić ten dzień razem. I właśnie co zrobic, żeby zapamiętał, żeby chciał wrócić?

kocha się człowieka, nie otoczenie wraca się do człoeiwka, nie otoczenia.. zatem wymyslanie tego co wokół nic nie da... Tylko sobą sami:) Nie wiem moze spacer, moze kamerlane, romantyczne oswietlone pomieszczenie, gdzie bedziecie ze soba i z kawą:) o ile wiem to takie kamerlane tete a tete wiele daje:)