Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggddrr

Tak najbardziej na serio jak się tylko da

Polecane posty

Gość ggddrr

Co można zrobić żeby wreszcze mieć dziewczynę?

Gość bezwzględna itd
wreszcie podejsc do niej:)

Gość ggddrr
podobno jestem ładny a raczj przystojny

Gość bezwzględna itd
prawda jest taka,ze na poczatku to musisz ją zainteresowac w ogóle.Troche komplementów i juz jakos idzie

Gość ggddrr
hm no jak widac po mnie to nie wystarczy moim bledem bylo to ze nie wierzylem w siebie ale nawet teraz kiedy bardziej wierzylem nadal czegos brakuje pewnie kontaktow z ludzmi i znajomosci-ja prawie nikogo nie znam, jestem samotnikiem. Nie latwo to zmienic bo z jednej strony tesknie za kontaktem z ludzmi ale z drugiej jak mam tylko troche wiecej kontaktu z ludzmi niz zwykle (czyli niz prawie zero) to już ten nadmiar mnie męczy i mam znów nieodparta chęc zaszyć sie w samotnosci

Gość ggddrr
chwileczke chwileczke, ja nie mam na imie tomek

Gość ja to dobrze znam
też mnie męczy nadmiar towarzystwa :(

Gość bezwzględna itd
a ile masz lat? studiujesz,pracujesz?

uwierzyć w siebie:) Osobowość to coś, to jest to, co inrtyguje:) Tak, są ludzie co cenią nie tylko tłum, ale i inne rzeczy np przyrode, książke, chwile z ukochaną osoba. I takie zycie jets pełniejsze niz tylko oprate na hardzie znajomych:) Najlepiej sie nie zmieniac, byc sobą:) I jak nadmir towarzystwa męczy, to męczy:) I koniec, nie upatrywac w tym wad:) To droga by byc szczesliwym, i odnalezc swa połowke:) Zmiany siebie moga w tym przeszkodzc;)

Tomek_1982 >>najlepiej niepowodzenia zwalic na wyglad...jak facet ma poczucie humoru jest inteligentny, pewny siebie itd to uwierz ze bedzie mial powodzenie bez wzgledu na to jak wyglada:)

Gość do ggddrr
ile masz lat?

Tomek_1982 >>> o ile dobrze licze to masz 24 lata a swiadomosc 13 latka...troche to przykre ze myslisz ze wszystkie kobiety leca tylko na kase i wyglad...no chyba ze tylko takiej proznej kobiety szukasz...cos mi sie wydaje ze to tylko glupia prowokacja z Twojej strony i sie tak tylko z ludzi nabijasz...

Tomek nie pisz bzdur !! Widziałem Twoje zdjęcie i jesteś na prawde w porządku !!! Co trzeba robić aby mieć dziewczynę ? - mieć jakieś pasje - nie być monotematycznym - byćsympatycznym - nie myśleć tylko o sobie - umiec porozmawiac na poziomie na kazdy temat - miec cos w sobie z romantyka ( chyba ze trafisz na jakas dziwna co woli macho) - byc przede wszystkim soba - schludnie sie ubierac i byc zadbanym To, czy jest sie pieknym czy nie nie wplywa tak na to. Są różne gusta i guściki. A o kasie nie wspominajcie bo na kasę lecą ostatnie szmaty. Jeśli dziewczyna patrzy na to nie jest warta zachodu. Myślę że to powinno wystarczyć - jak to będziesz miał nie będziesz sam ;-)

Tomek_1982 >>>a wiesz co je teraz mysle...ze to ze nie umiesz znalezc dziewczyny nie jest wcale wynikiem Twojego wygladu tylko charakteru jak caly czs tak narzekasz, nigdy sie nie usmiechasz chodzisz caly cas skwaszony nie masz dystansu do siebie i nie potrafisz sie z siebie smiac to nie dziw sie ze odpychasz od siebie ludzi...a moze po prostu nie chce wam sie wysilac i nikogo poszukac bo tak jest latwiej i bezpieczniej

Tomek - zrozum tu wszyscy piszą Ci prawdę a ja dodatkowo na gadu gadu! Uwierz wreszcie w siebie i nie odstraszaj ludzi swoją biernością !! Ciągle tylko czytam JESTEM BRZYDKI, NIKT MNIE NIE CHCE, NIKT MNIE NIE POKOCHA itd... ile można ?? Tomek weź się w garść i zaufaj sobie, poczuj się pewniej !! Inaczej będziesz całe życie sam !!! Żadna normalna dziewczyna nie wytrzyma z kimś ktop wciąż narzeka !!! Aaliyah ma calkowita racje !!!!! Wexz sie za siebie - wszyscy tu bedziemy trzuymali za Ciebie kciuki a ja najbardziej ;-)

Tomek_1982---już tyle razy widziałam jak ludzie staraja sie Cię przkonać do zmiany myślenia o sobie smamy, a Ty ciagle swoje...moze stworz jeden z bardzo sławnych teraz topiców-\'oceńcie mnie\' i zamieśc tam swoje zdjęcie, i wtedy się przekonasz jak to z Toba jest...(ktoś wyżej napisał ze wcale tak zle nie jest)

Tomek_1982 >>>wydaje mi sie ze masz niskie poczucie wlasnaj wartosci i ze jestes chorobliwie niesmialy...moze powinienes pojsc do psychologa bo widze ze my tu nic Ci nie pomagamy pomimo szczerych checi...

Gość ggddrr
a podajcie linki do tych topickow "ocencie mnie" moze jak zobacze takie topiki innych osob to wkleje tez swoje zdjecie

Gość ggddrr
zanim wkleje swoje zdjecie to sie dziesiec razy zastanowie a zastanowilem sie dopiero jeden raz

Gość przestańcie szukać
to znajdziecie

Gość ggddrr
ja nie szukam wiec chyba twoja eoria upada

Gość ggddrr
tak sobie mysle ze jestem "chory" na bardzo podobną chorobę jak tomek tez brak pewnosci siebie, szczegolnie w dziedzinie kontaktow z dziewczynami

Gość ggddrr
ja nie mam kompleksu jesli chodzi o moja twarz wiec nie bede pokazywal swojego zdjecia

Gość do ggddrr
To w czym tak naprawdę problem? Ile masz lat, bo na to pytanie nie odpowiedziałeś ...

Tomek_1982 >>wiesz co milosc mozna znalezc w kazdym wieku i Twoje podejscie moim zdaniem jest troche mylne