Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak pracują w Lęborku...

praca

Polecane posty

Gość Jak pracują w Lęborku...

... i nie tylko tam. * literaki ;-) 2.09.06 10:41 kriss40: może zagramy??? kalia: mydelko fa siedzi i gra, mowi ze jest pracodawca kalia: to /----/ kalia: uwazajcie bo umorlania pracujacych w sobote wiedzma_szczecin: :))) kalia: bo on by chcial zebysmy 24 pracowali kriss40: hehhehe kalia: i jak zlapie na literakach to zwalnia kalia: jak ja takich łajz nienawidze kriss40: powiedz niech spada kalia: wyprosilam go wiedzma_szczecin: dokładnie:) wiedzma_szczecin: sam pewnie w pracy gra:) kalia: bo powiedzial ze z glupimi nie ma zamiaru grac kalia: a on niby madry bo ma firme kalia: porabaniec wiedzma_szczecin: on to sobie może wiedzma_szczecin: pogadać :) kalia: to tepaki kalia: prostaki kalia: maja forse to mysla ze moga wszystko kalia: a kultury i obycia za grosz kalia: tylko kieszenia swieca wiedzma_szczecin: że ma firme wcale nie znaczy że ma forsę kriss40: wyluzuj kriss40: nie przejmuj się:))) kalia: powiedzialam ze wolno odpowiadam bo w pracy jestem kalia: to powiedzial ze to nieetyczne kalia: buhahahah wiedzma_szczecin: a tak wogóle to od kiedy miara człowieka jest zasobność jego portfela? kalia: w Polsce ??? kalia: chyba od zawsze kriss40: nie jest tak jak mówisz kalia: jakzes bidny to nigdzie cie nie chca kalia: ja wiem wiedzma_szczecin: oj Kalia kalia: dopiero jak doszlam do jakies kasy to zaczeto mnie zapraszac kalia: powaznie kalia: a jaeszcze jak mieszkasz na wsi to kleska wiedzma_szczecin: to żę więcej kartofli taki ktoś sobie może kupić to zaraz lepszy? kalia: nie dla mnie , ale dla innych tak kriss40: olej tych co myślą w ten sposób kalia: och kalia: musze ydelko fa powiadomoc ze ide zajarac kalia: a w pracy jestem kalia: :) wiedzma_szczecin: :)) kalia: a on mowi ze jak jest sie w pracy to sie pracuje a nie gra kriss40: nie stresuj się:) wiedzma_szczecin: niech Cię cmoknie:) kalia: ale wlasciciel zakladu jest caly czas w pracy to co ten prostak tutaj robi hmmm ? kalia: e tam kalia: moj szef gorszy i daje rade kalia: ale cisnienie mi podniosl nie powiem wiedzma_szczecin: zlej się na niego pewnie jakiś dywagant i nic więcej wiedzma_szczecin: może nawet jeszcze się uczy a tylko ściemnia żeby Cie wkurzyć kalia: dojrzala kobiete bedzie na zla droge wprowadzal he he kalia: cos Ty to po gadce widac, juz ja swoje przezylam wiedzma_szczecin: a Ty się tak dajesz:)) kalia: costy kalia: juz tyle szef podchodow robil i nic kalia: i drze sie kalia: i spokojnie mowi :) kalia: ja mam swoje zasady kalia: NIGDY Z SZEFEM !!! kalia: :) wiedzma_szczecin: co najwyżej zapalić;) kalia: dzisiaj moge se zapalic bo szef za granica i grzecznosciowo biura pilnuje kalia: a tak to dostalam podwyzke za niepalenie w pracy :) kalia: wec se w pracy nie pale kalia: ale dzisiaj sobota i mnie to gila :) kalia: ciekawe czy mydelko fa daje pracownikom premie za niepalenie w pracy wiedzma_szczecin: mydełko powoli się wymydla;) kalia: jo az sie zmysli wiedzma_szczecin: idę zagrać:) kalia: ale se nicka walnal :) kalia: a ja zapalic kalia: narazie wiedzma_szczecin: narazie:) daria29: zagra tu ktoś do końca? kalia: nie, bo wszyscy sa w pracy i jak wejdzie szef to uciekaja :) daria29: super, mniej zabawne dla drugiej strony kalia: jak jestem w domu to gram na rankingach kalia: wejdz do tamtych pokoi , tam nie uciekaja daria29: nie chcę na rankingach kalia: :) kalia: to zagraj z mydelkiem fa :) to szef kalia: on nie ucieknie daria29: a Ty uciekasz? kalia: nie kalia: bo ja dzisiaj jestem tutaj grzecznosciowo kalia: przewaznie gram w domku na rankingach daria29: na rankingu też uciekają czasami kalia: ale zadko anna_kurnikov: migrenowo witam:/ wiedzma_szczecin: witaj Anno:* anna_kurnikov: nie mylam zymbow nie daje buzi;-) ahinsa1: witam wszystkich dzień doberek ahinsa1: )) daria29: hej Aniu:) daria29: cześć ahinsa:) anna_kurnikov: hej hej ahinsa1: cześć daria ahinsa1: nio to idę sobie pograć anna_kurnikov: dobra robaki zameldowalam sie ze zyje idę pokimac moze mi sie polepszy:] kalia: krk nastepny debil kalia: wlazl mi i /.../przy ze mydelko fa ma racje kalia: widzicie ile tutaj wlascicieli siedzi ?? kalia: co za dooopki kalia: SWOICH PRACOWNIKOW SE PILNUJCIE kalia: A ODEMNIE PROSZE SIE ODWALIC kalia: WY MI NIE PLACICIE kalia: bo nie stac was na mnie !! kalia: bozeeeeee jednak ja mam kochanego szefa kalia: takiego deblila to bym nie scierpiala hania112: czesc kalia: czesc kalia: hania tez Jestes szefem ?? martays: siemanko! wiedzma_szczecin: jenyyyy Krk Ty znów w kacji;) rom_a: ale zobacz ile tenGŁĄB ma gier,pewnie siedzi w pracy i ciagle gra,taka jej praca kalia: kto ?? wiedzma_szczecin: no raczej witaj nie sp:) wiedzma_szczecin: ale Ty i ten Twój ostry jęzorek :)) wiedzma_szczecin: może źle Cię odebrałą podenerwowana tym mydełkiem wiedzma_szczecin: wiesz taki wszasz wkurzy człowieka z rana i cały dzień skiepszczony kalia: juz mam kalia: a wdomu malowanie kalia: zgodzilamsie dzisiaj przyjsc do 14 tej popilnowac kalia: i masz babo placek kalia: w domu to przynajmniej spokoj kalia: siedze se wieczorem i tyle kalia: a dzisiaj tutaj tez tylko kilka telefonow kalia: i pusto kalia: no ale przypilnowac trzeba kalia: a powiedzialam z gdzecznosci ze jestem w pracy kalia: to teraz wszyscy mnie umorlaniaja kalia: na necie kazdy madry i odwazny hania112: krk20 kto jest dobry w literaki? kalia: stanal by taki jeden z drugim prosto w twarz wiedzma_szczecin: i oberwałbyś jak nic:) kalia: nie znasz mnie :) kalia: ja sobie ich wyobrazam kalia: to sa z metra ciete /-----/ kalia: ze na oczy sie ludziom wstydza pokazac kalia: juz kilku ladnych lat gram w literaki ale takiego czegos jak dzisiaj to nie przezylam kalia: a te gmonie zmieniaja nicki i dlatego maja malo rozegranych partii kalia: milego dnia SZWOM na d... zycze kalia: oby im zonki obiad przypalily - 2.09.06 10:41 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6d20cf61f8368ac7

Gość rodacy do pracy
pora właczyc komputer i popracowac