Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola1001

gdzie poznać normalneo faceta?

Polecane posty

Dlaczego to jest takie skomplikowane. Chciałabym w końcu poznać normalnego faceta, który nie jest egoistą, dla którego życie to nie tylko praca i kasa, ale również rodzina. Czy są w ogóle tacy.

Gość jasne ze sa
tylko ze nie maja kasy

Gość dziara
w nienormalnym świecie odrzutowych samolotów nic już normalne nie jest

ale pewnie przynajmniej mają więcej czasu, są bardziej troskliwi, opiekuńczy. Już sama nie wiem, to, że moi faceci mieli kasę nie oznaczało, że ja ją też miałam. Do tego bogaci coraz częściej są skąpi.

a ta rodzina powietrzem będzie żyła? Pójdzie do księdza czy do MOPS po zasiłek? Dzisiaj normalny facet to właśnie myślący o zapewnieniu przyszłości sobie i rodzinie. I jak mądry to starczy mu czasu na relaks, zabawę z dziećmi i...wychowanie ich nie na rozwydrzone bachory

\"nie oznaczało, że ja ją miałam\" To napisz od razu, że potrzebny ci facet, dla którego będziesz utrzymanką, tylko bez limitu na karcie

MałyLord- nie zgadzam się z tobą. Nie mówię, że wolałabym bezrobotnego faceta. Chodzi o to, że gdy ma się Firmę to choćby nie wiem jak wysokie dochody przynosiła to chce się więcej i więcej, a nie wszyscy umieją powiedzieć stop.

codziennie jakis nowy topic w stylu \"gdzie sa....faceci\" rozgladnijcie sie wokol siebie zamiast topiki zakladac:);)

Dla mnie mężczyzna powinien po prostu mieć w sobie to coś, wygląd nie ma większego znaczenia, byle był wyższy ode mnie.

sebaa chyba zdajesz sobie sprawę, że to nie jest tak jak napisałeś. Faceci teraz oczekują, że to kobiety będą ich podrywać. Prawda jest taka, że mężczyźni mają coraz więcej kobiecych cech. Tragedia.

W związku liczy się kompromis i zawszę będzie tak, że trzeba komuś ustąpić, byle nie robiła tego tylko jedna osoba.

tak wnetrze, takie pięknen ze az w oczkach widać :) ja juz takiego poznałam, teraz drugi etap scalonego poznania - in via no net, a tete a tete:)

Faceci teraz oczekują, że to kobiety będą ich podrywać------->a co w tym zlego?? p.s. najlepiej to siedziec w domu przed monitorem narzekac i czekac az ksiaze przyjedzie;);):D:D:D

\" mam brzydki charakter\" żle zinterpretowałeś. Napisałam, że powinien być wyższy ode mnie, a Ty już sobie dodałeś, ze wysoki. Przecież nawet nie wiesz ile mam wzrostu!

\"Sebaa\" Ja nie liczę na księdza i nie szukam faceta przez internet. Wychodzę do ludzi itp, ale na pewno nie będę podrywać faceta. To nie moja działka.

To nie moja działka------>te dzialki juz dawno sie zatarly,a Ty po prostu tego nie dostrzegasz i w tym caly problem:):):)

ale ksiedza to wcale sie nie dziwnie,ze nie chcesz podrywac:D:D:D:D

kobiety nie maja za grosz ambicji !!!!!!!!! wstyd mi za was !!!!! same zarubcie na siebie, swoje kosmetyki, ciuchy itp itd a nie tylko patrzec na faceta czy ma pieniądze, żeby was utrzymywał... co wy !!!!!!!!!!! szukcie mężów, chłopaków czy przyszłych alfonsów ??????

Gość nie do konca wierzaca

Ja nigdzie nie napisałam, że szukam faceta, który będzie mi na wszystko dawał kasę. Tak się składa, że pracuje od ośmiu lat i sama się utrzymuje.

Do Tomka. To bardzo dziwne, że uważasz, że podrywanie dziewczyny to błaźnienie się.