Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka___17

pierwsza pomoc przy rozstepach

Polecane posty

Gość Emilka___17

Dzisiaj zauwazylam rozstepy na posladkach, sa one na pewno "swieze" bo codziennie siebie widze w lustrze cala wiec nie ma mozliwosci zebym je wczesniej przeoczyla. I teraz nie wiem co robic bo skoro sa one nowe to na pewno w znacznym stopniu da sie je ukryc. Wiem ze calkowicie ich nie usune ale jak je chociaz troche zniwelowac?

Gość przytulka
smaruj oliwka dla dzieci.pozniej nacieraj cytryna i znow oliwka nie pozbedziesz sie ich ale skurczysz i rozjasnisz

Gość Emilka___17
oliwka to sie cala dokladnie wysmarowalam i wmasowalam jak tylko zobaczylam te paskudztwo:P tak myslalam zeby isc w poniedzialek do dermatologa, tylko nie wiem w sumie czy warto

Gość biala123
hejka roztespy stray problem:)heheh szczerze ci powiem ja keidyśpo kuracji hormonalnej przytyłam 19 kilo wazyłam ojezu jak słonik afrykański:P:):D:Dale potem schudłam i znikły kupiłam taki fioletowy krem z avonu smarowałam 2razy rano po umyciu sie i pod wieczór przed spaniem:)w dwa tygodnie nie było nic widać zero czyta skóra alke ten celulitt jeszcze mi został zna ktoś dobre rady na celulitt?:D:Dpozdrówka i powodzenia:)