Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie mam sił

Biała gorączka alkoholowa

Polecane posty

Czesc Niestety prawie nikt nie ie o co Ci chodzi - to oczywiste jesli nikt nie mial takiej rodziny. 10 lat temu przechodzilem przez podobne pieklo - mama w koncu umarla.. Odezwij sie moze uda mi sie cos dla Was zrobic: moj mail: radek1723@tlen.pl lub na gadu gadu: 1082175 przypomnij mi tylko kim jestes pozdrawiam Radek:)

Gość marcysiankaaa
Mozna , a nawet trzeba prosić o interwencję Miejski Osrodek ds Zwallczania Alkoholizmu, z reguły mieści się przy MOPSIE. Wszystko bardzo dokładnie opisać, przypomnieć wszystkie akcje ojca zagrażające Waszemu bezpieczeństwu i zdrowiu. Znęcanie sie psychiczne również mieści się w tej kategorii. Im tego będzie więcej, tym lepiej. Procedura jest taka, że wzywaja delikwenta na rozmowy interwencyjno-ostregawcze, chyba dwa razy. Jeśli nie skutkuje, wystepuja w imieniu rodziny do sądu o przymusowe leczenie drania. Moze sie nie zgadzać, policja go dowiezie. Jesli to nie pomże zakłada się sprawę o znecanie nad rodziną. Wtedy nnajczęściej dostaje wyrok odbycia kary w pierdlu. Pamiętaj, za każdym razem, gdy ojciec rozrabia, wzywacie policję. Im częściej, tym lepiej. Mozesz nie mieć śladów znęcania się, ale wszyscy poświadczacie, jak było. Nie można się poddawać, trzeba działać.

Gość Statata2010
Tutaj można kupić kilkaporadników na temat DDA, uzależnienia od alkoholu: Księgarnia Psychologiczna Przemiana www.przemiana.otwarte24.pl

Gość Statata2010
Na tej stronie można zamówić poradniki na temat choroby alkoholowej, DDA, współuzależnienia www.przemiana.otwarte24.pl