Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi jakos smutno

takie tam moje sercowe wypociny

Polecane posty

Gość tak mi jakos smutno

bilismy dlugo znajomymi, nie moge powiedziec ze takimi zwyklymi bo zawsze laczyla nas specyficzna wiez ale zawsze to raczej szlo w kierunku przyjazni niz czegos wiecej bo albo ja z kims bylam albo on do czasu az ooje nie zostalismy sami (ja bylam samotna juz jakis czas a on dopiero zakonczyl zwiazek) zaczelismy sie czesciej spotykac, bylo milo smympatycznie az za zakochalam sie a napewno przestalam go traktowa czysto kolezensko on sam nie wiedzil czego chce a ja sie coraz bardziej otwieralam przytulalaismy sie rozmawialismy o wszytkim czasami calowalismy ale nie umialam tak w tym tkic chcialm z nim byc a nie zadowalac sie skradzionymi calusami wiadomo o co chodzi on stwierdzil ze narazie nie potrafi ze nie umie ale nie wie co bedzie kiedys z czasem zaczol mnie unikac choc twierdzi ze nie robi tego specjalnie potem ja wyjechalam na urlop teraz on na nim jest w tym czasie napisalam mu ze nie mam zamiaru ciagnac tematu nas bo mnie meczy to ze on nigdy nic nie wie ze poprostu mozemy sie tylko kumplowac on zaniedlugo wraca ja sie boje go zobaczyc ze mi wroci wszytko:( czasami cos napisze jakiegos smsa ale ja staram sie juz byc na to obojetna cho w nocy tak jak teraz poprostu placze ze przez jego tchorzstwo oboje traacimy cos cennego a raczej stracilismy:(

Gość hehe skad ja to znam
czy z autopsji czy z innych tematow na forum w kazdym razie takie zycie bejbe

Gość RYBKA86
HEJ MOZE ON SIE OBAWIA STRACIC CIE JAKO PRZYJACIÓŁKE? wIESZ MOZE PO PORZEDNIM ZWIAZKU MA TAKI ZRAZ I SAM BOI SIE ZNOW ZAKOCHAĆ? wIESZ NAPEWNO W TEJ SYTUACJI CZAS BEDZIE NAJLEPSZYM DORADCA. nIE RÓB NIC POD WPŁYWEM EMOCJI ALBO NIE ZACHOWUJ SIE SZTUCZNIE BO TO TYLKO POGORSZY A JAK JESTEŚCIE SOBIE PISANI TO BEDZIECIE nATOMIAST JAK NIE TO LEPEIJ DLACIEBIE SZYBCIEJ ZACZNIJ SIE ROZGLADAC ZA INNYM BO WIDOCZNIE TAKIE JEST ROZLOZENIE KART. wIESZ MOZE DLA NIEGO ZA SZYBKO SIE DZIEJE A MOZE CHCE OPOCZAC I POBYC TROCHE SAM nAPEWNO CE DOCENI JAK NADAL BEDZIESZ SOBA I JEGO PRZYJACIÓLKA. jAK MU BEDZIE ZALEŻEC TO SAM COS ZROBI W TWOIM KIERUNKU. nIE PRZEJMUJ SIE sAMA JAK NADAL NIE BEDZIESZ WIEDZIALA CZY ON COS CHCE CZY NIE TO NAJLATWIEJSZYM SPOSOBEM NA TO BEDZIE SPRÓBOWAC ZAGRAC DYSKRETNIE NA ZAZDROSCI wTEDY SPARWDZISZ JEGO REAKCJE. o NIC NIE WYPYTUJ . nIECH SAM MOWI. A I NIE CALUJ SIE ZNIM NIE PRZYTULAJ WIESZ ZAKAZANY OWOC BARDZIEJ SMAKUJE:)

Gość tak mi jakos smutno
dzieki rybka tez wiem ze mam sie tak zachowywac ale boje sie ze nie dam rady ze chcac dobrze dalszego kontaktu z nim a widzac z jego strony tylko przyjazn wybuchne kiedys placzem.... przed nim placzem a do tego nie moze dojsc tak mi ciezko i tak mi zle teraz nieplanowalam ze to tk sie potoczy:(