Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokoszanel99

nadmierne pocenie..czy miała ktoraś te specyfiki????

Polecane posty

antidral stosowałam ale nie bardzo mi pomógł:/ a czy stosowała któras z was dezodorat w kulce VICHY?? - NORMALNIE KOSZTUJE 30ZŁ TERAZ JEST PROMOCJA na 20 i zastanawiam sie nad nim,,, drugi ETAKSEL tez przeciw nadmiernej potliwosci, czy mozecie cos powiedziec na ich temat?:)

ETIAXIL!! używam tylko i wyłącznie. drogi, ale przez skuteczność wydajny. naprawde polecam! w moim przypadku skuteczny w 100% (zero plam) od 1 użycia. ale z tego co wiem każdy reaguje na niego w inny sposób, chodzi mi o częstotliwość używania oraz nieprzyjemne \"skutki uboczne\" w postaci pieczenia bądź swędzenia. jednak co do ostatniego to uważam że jeśli przestrzega się zasad z ulotki to one nie wystąpią jak w moim przypadku. poza tym mój problem z potliwością był naprawdę ... zaawansowany:( Etiaxilu używam od około 3 lat i jest cudotwórczy!!!!

antidralu nigdy nie uzywalam. etiaxil stosuje sie na noc- aplikacja, wyschnięcie ( z pomoca suszarki) rano zmywamy. na początku podobno nalezy stosowac codziennie az objawy ustaną, ja użyłam raz... nastpenie pod tygodniu a teraz uzywam nawet raz na miesiac. dodatkowo mozna oczywiscie uzyc jakiegos sztyftu, ale u mnie to raczej z przyzwyczajenia zeby nie bylo bezzapachowo;P

Gość 11111111
tak sie własnie zastanawiam jaka jest róznica(oprocz ceny) miedzy antidrale a etiaxilem ? ja używam antidral-jest nieźle ale niestety piecze i czasami skóra jest zaczerwieniona

Gość kkkjjj
Tyranka - ten Etaksel , to nie Etiaxil i to nie jest pomyłka autorki . To stosunkowo nowy preparat - odnosnie skuteczności sie nie wypowiadam , bo nie uzywałam .

Gość kkkjjj
Jeśli chodzi o Vichy - mam mieszane uczucia . Brdzo potrzeba uważać ,zeby nie przesadzić z ilością , bo schnie wieki . Nie powala na kolana , a do tego przeszkadza mi zapach . Pamiętam stare wersje deo Vichy - miały bardzo przyjemny zapach , a ten ... nawet nie wiem jak to określić - chyba najbliżej byłaby marna ,męska woda kolońska - a mówie o wersji dla kobiet .

Gość mi te preparaty
które wymieniliście niestety nie pomogły.