Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxy_85

Mój były ma inną - dlaczego to tak boli?

Polecane posty

Gość Roxy_85

Minęły trzy lata od naszego rozstania. Kochalam Go ale w pewnym momęcie coś wygasło, wypaliło się. To ja zerwałm. Od pół roku mamy ze soba kontakt przez gg i sms-y. Dzisiaj dowiedzialam się że ma dziewczynę. Boli bardzo ... tylko dlaczego???

Gość hmn......
Bo o nim myslisz , bo masz kontakt , bo pamietasz - więc boli.... Z przeszłoscvia sie zrywa całkowicie , jezeli nie chcesz , aby bolało

Gość asia_25_lat
smarkata jesteś,zapomnisz. gorsze rzeczy są w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość paker_1983
a jakie masz bmi?

Dlaczego? Dlatego, że był Twój i teraz dopiero dotarło do Ciebie, że już nigdy nie będzie Twój, będzie cudzy. :(

Gość tak juz jest
bo to tak jest ze ludzie doceniaja strate z czasem chcieli by powrotu...niestesty zerwalas skrzywdzilas cierp..

nei powinno cie bolec... mozesz byc jedynie troche zazdrosna:) ja tez jestem troche zazdrosna o mojego bylego.... tak naprawde, to ja gokocham jeszcze, on mnie tez, ale niestety, dobrze wiemy, ze nie moglibysmy byc razem, bo bysmy sie pozabijali.... czesto sie spotykamy, on juz kogos ma...ja jeszcze nie.... ale milo jest ze moge mu czasami sie wyryczec na ramieniu.... i ciesze sie ze jest szczesliwy, i on tez mi tego zyczy... trzeba spojrzec na to z innej perspektywy.... nie mozna byc psem ogrodnika....bo to sie obraca przeciwko nam pozniej ;) milego dnia :)

Gość Ludwik XIV
autorka tego postu zachowuje sie jak pies ogrodnika - obcemu nie da a sama nie zje... ech :-( skąd sie biorą takie osoby ?

Gość a przypomnij sobie
że to ty go zostawiłaś. Myślałaś, że już do końca życia będzie sam? O co ci właściwie chodzi? Przecież to chore jakieś

Gość pychotka21
a może poprostu Ty Go nadal Kochasz?

Gość facet23
moze dlatego ze myslalas ze on bedzie na ciebie czekal i czekal a ty bedziesz sie bawic i zawsze bedziesz mogla do niego wrocic.. a tu bumm :) on jest szczesliwy i w dodatku ma cie ekstra .. :) Moze te zycie jest sprawiedliwe... heh :)