Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie szok

Ale mnie babcia wkurzyła

Polecane posty

Gość normalnie szok

Przyszła do mnie do pokoju i ni z tego ni z owego mówi: "W razie czego mam obrączki dla Twojej dziewczyny". Ja na to: "Babcia przestań! Wyjdź stąd!". Nigdy w życiu nie miałem dziewczyny, a babcia mi tu z obrączkami wyskakuje :-O. Wkurzyłem się strasznie!

Gość moze cos sie jej przyśniło

Gość normalnie szok
Gadała pewnie o czymś ze swoimi sąsiadkami jak zwykle :-O Moja babcia jest z reguły strasznie wścibska i wszystko ją interesuje: ile ktoś ma dzieci, gdzie się dzieci uczą, ile mają lat, jak np. ktoś kupił mieszkanie to skąd wziął na to pieniądze itd. itp. :-O

Gość a ile masz lat

ale czym ty sie wqrzasz?? Wazne ze nie wprowadza telenowel brazylijskich do życia:classic_cool: bo jak by tobie powiedziala ze nie jestes synem twoejej mamy tylko adoptowanym dzieckiem kuzynki siostry szfagra dziecka to mialbys problem:o

Haha a co w tym wkurzającego. Nie masz poczucia humoru ? Można to było w dobry żart obrócić hehe :)

Gość normalnie szok
Mam 24 lata. Nowel brazylijskich może nie wprowadza do życia, ale co jakiś czas opowiada nam co się dzieje w "Modzie na sukces". Jak gdyby nas to cokolwiek obchodziło :-O

Gość normalnie szok
W żart można by było obrócić wtedy, gdyby to się zdarzało raz na jakiś czas, a jak ona przy prawie każdym spotkaniu robi mi jakieś aluzje, że tamten to się ożenił,a tamten to ma dziecko itp. a ona ma już 80 lat i chciałaby być na moim ślubie to już można pier...... dostać i żadne żarty człowiekowi w głowie :-O

etam babcie juz takie są...o czym mają mówić;) Na pewno pomyslałes ze to iluzja do Ciebie i stąd te zdenerwowanie...ja mam 23 lata i tez ciągle słysze dziwne docinki typy tyk tic tak zaraz twój zegar biologiczny przestanie bić a Ty dalej sama....ale co zrobić Starsi l udzie mysla innymi kategoriami niż my;) Nie denerwuj sie normalnie szok🌻