Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roślinka

Jakieś inne objawy są?

Polecane posty

Gość Roślinka

Czesc Wszytskim! Chciałam się dwiedzieć od Was o innych objawach na początku ciąży, gdyż od pewnego czasu bolały mnie sutki teraz osczówam ból w piesniach jesnak nie na całych tylko w niektórych miejscach.Nie odczówam żadnych nudności, jedynie poza tym, że czuję sie bardziej zmęczona. Lekko przytyłam moze 2-3 kg .Niechcę popadać w paniekę i odrazu lecieć do sklepu po tes ciążowy! Dodam jeszcze, że kiedyś bolały mnie piersi przed okresem więc lekarz zalecił tabl. anty. brałm je tylko 3 miesiace ponieważ boł nie ustępował. Po odstawieniu tabletek ból znikł...ponownie pojawił sie po 8 miesiacach. Zastanawiam się czy ponowny ból jest oznaką ciąży czy po prostu piersi beda mnie na nowo boleć przed okresem? Dodam jeszcze, że partnerem korzystamy z kalendarzyka małżeńskiego. Nie chce panikować tak jak ostatnio kiedy spóźniał mi sie okres... Czym moga być wywołane te zmiany? Co o tym myslicie? Pozdrawiam i dziekuję za odpowiedzi! Miłego dnia!

Gość sara08
napewno miesiaczka bedzie. nie martw sie! ale jak korzystacie tylko z kalendarzyka to różnie może być.....