Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena1234

czy to możliwe? ma sens? proszę bardzo o opinie!

Polecane posty

Gość marlena1234

jest to naprawdę dla mnie ważne. poznałam na gg około rok temu pewnego chłopaka ( szukałam pomocy odnośnie kompa) jakoś tak potem zaczelismy gadać, no ale ze względu na nasz wiek. miała to byc tylko rozmowa. i tak rozmawialismy przez ten rok ze sobą prawie codziennie, on jest poprostu super, w wielu rzeczach się zgadzamy i w ogole. on to samo twierdzi o mnie. powymienialismy się masą zdjęc, ja jemu się bardzo podobam, on mi tez, chcemy się spotkac. nie mam co do tego zadnych wątpliwości! on mówi ze mnie nie skrzywdzi, ze mysli o mnie bardzo powaznie, ale no właśnie jest jedno ale! chodzi o wiek! on ma 26 lat, a ja mam niespełna 18. i tylko dlatego mam wątpliwości, w ogole nie obcuje i niemiałam nigdy doczynienia z ludzmi w tym wieku, dlatego nie wiem czy on mógłby byc az tak wyrachowany i tyle czasu mnie okłamywać. jak myslicie? czy 26 latek mógłby myslec powaznie o 18nastolatce??? na początku było tak ze mielismy tylko sobie gadac i tak to się właśnie przerodziło.. mam tez kolezanke która ma 17 lat a jej chłopak 23 i są juz ze sobą rok czasu i się kochają. widać to po nich! mam tez kolezanke która się spotyka juz poł roku własnie z 26 latkiem i jakoś nadal to ciągną... dlatego jak to moze być?? troche się obawiam, ale tez nigdy nie rozmawialismy z jego inicjatywy o sexie.. w zasadzie prawie wcale o tym nie gadalismy. co o tym wszystkim myślicie?? czekam na wasze opinie!

Gość moglby myslec
bo czasem 18 latka jest bardziej interesujaca niz rowiesnica. kwestia dopasowania sadze to jest. mysle ze wiek nie odgrywa takiej roli jaka mu sie przypisuje.

Gość jjhjhhjhjghffgff
moim zdaniem jako 18 latka na pewno masz wiecej dojrzalosci niz on-zlap go za kuyasa

Gość marlena1234
spotkać się z nim spotkam napewno.. ale obawiam się ze to moze skonczyc sie tak ze, będziemy to ciągnąć jakiś czas, on mnie nawet okłamie ze mnie kocha. przespi sie ze mną i mnie rzuci :( tyle się o tym słyszy teraz...

Gość marlena1234
a czytając to forum odnosze wrazenie ze męzczyźni myślą tylko o seksie! :o

Gość Katrina*
spotkaj się co ci szkodzi.ale niczego sobie nie obiecuj,potem może być Ci źle.ale spróbować warto. :-D

Gość moglby myslec
wiec musisz rozpoznac co to za facet i nie isc z nim do lozka od razu ... faceci mysla o seksie.. gdyby nie mysleli to by nie by lo nas wszystkich :P a tak serio to zawsze jest ryzyko ale mozna czlowieka poznac troche go obserwujac w koncu nie musicie isc do lozka na pierwszej randce chyba nie ??

Gość fksjfwo
Musisz odważyć się i zaryzykować. Jeśli tego nie zrobisz to potem bedziesz żałować i zastanawiać się co by było gdyby...

Gość nooo tak
bo myslimy duzo o seksie umow sie w jakims miejscu gdzie jest duzo ludzi wracaj do domu taksowka i nie spiesz sie

Gość marlena1234
nie no ja wiem. nie o to mi chodziło w gruncie rzeczy. umówie się z nim napewno-wiem. wybiore miejsce publiczne tez. i napewno nie pujde znim odrazu do łóżka! z tym to poczekam-wykorzystać tez się chyba raczej nie dam. ale chodzi mi o kwestie taką, bo juz się trochę do niego przywiązałam. i czy jest taka mozliwość zeby 26 latek zapałał jakims uczuciem do takiej.. powiedzmy sobie szczerze: gówniary jak ja ale chyba jest taka szansa, tak wynika z tego co piszecie

Gość marlena1234
PÓJDĘ! * sorka :P

Gość moglby myslec
wedlug mnie jest szansa jesli jestes odpowiednia dla niego... gdybym spotkal kobiete interesujaca ktora mialaby to cos to pewnie bym nie zastanawial sie ile ma lat.

Gość fksjfwo
oczywiście że jest szansa nawet spora. Uczucia nie zagladają w metrykę!!! :)

Gość marlena1234
dziękuje! uspokoiliscie mnie troche :)

Gość marlena1234
up