Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczone dziewcze

owulacja jest odczuwalna?????

Polecane posty

Gość niedoswiadczone dziewcze

czy jak jest owulacja jest ona jakos odczuwalna???tzn czy wtedy boli brzuch lub piersi??????

Gość marychaaa
u mnie bywa różnie, ostatnio w ogóle nie odczuwam owolucji. ale przez pory czas odczuwałam ją co cykl, to jest taki specyficzne czucie jajników, to nawet nie ból, nie taki jak w czasie okresu, choć czasem dość mocno czułam uwalnianie jajeczka i była, to nieprzyjemnie, ale to trwa krótko u mnie tak godzinę góra dwie, a tak mocno to z 20 min. piersi mnie nie bolą w czasie owolucji, tylko mocno odczuwam jajniki.

Gość zdarza się
mnie boli tak,jak przed okresem.czasmi zmienia się jajnik,z prawego na lewy co kilka godzin! ale to rzadko.

Gość gość
Ja niestety jej nie czuję. Nie wiem kiedy ją mam a szkoda

Gość roirefilpa1978kncif
mnie boli tak,jak przed okresem.czasmi zmienia się jajnik,z prawego na lewy co kilka godzin! ale to rzadko. Jasne http://url.fbcdurant.org/fNMR

Gość gość
Ja obserwację cyklu prowadzę już od 5-6 lat, po prostu chcę być świadoma swojego ciała. Owulację odczuwam w 90% przypadków: ból w podbrzuszu, płodny śluz, lekkie plamienia, bolesność piersi. Dolegliwości mijają po kilku/kilkunastu godzinach, a za parę dni powoli nasilają się objawy PMS...

Gość gość
odczuwalna chyba nie ale, chyba da sie ja zauważyć po zmianie śluzu i libido?